Alles voor de vloer!

U leest het goed: bij Tisaco vind u alles voor de vloer! Tapijt, vinyl, marmoleum, PVC, laminaat; u zoekt het, wij hebben het. Onze vloerenspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. En dat niet alleen, ook het inmeten en het leggen van de vloer verzorgen wij graag voor u. Dit doen wij zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.


Tapijt en karpetten

Warm, gezellig, chique, stijlvol, uitbundig of speels; tapijt en karpetten vind u bij ons in alle mogelijke vormen en kleuren. Onze fabrikanten volgen de laatste woontrends op de voet. Profiteer van de vele voordelen van tapijt of karpetten; deze werken bijvoorbeeld geluiddempend. U vind bij ons diverse kwaliteitsmerken.
 

PVC Vloeren

Vanzelfsprekend hebben we ook een uitgebreide collectie PVC vloeren in ons assortiment. PVC vloeren zijn momenteel helemaal in! Verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven, onderhoudsvriendelijk én representatief. PVC vloeren lijken vaak sprekend op echte houten vloeren of tegelvloeren. Wilt u de collectie bekijken of meer weten over het leggen van een PVC vloer?
 

Vinyl

Vinyl is een voordeliger alternatief voor een houten of stenen vloer. De uitstraling van vinyl is uitermate sfeervol en komt heel dicht in de buurt van een echte houten of stenen vloer. Het is gemakkelijk in onderhoud en voelt warm aan de voeten. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door de variatie in dessins!
 

Laminaat

Onderhoudsvriendelijk, eenvoudig te leggen en relatief goedkoop: slechts enkele pluspunten waardoor laminaat erg populair is. De nieuwe perfecte dessins zijn met het blote oog nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Bij Tisaco kunt u kiezen uit diverse dessins. Neem een kijkje in onze showroom en laat u inspireren!
 

Marmoleum

Een Marmoleum vloer is uitsluitend samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen en jute worden volgens een milieuvriendelijk procedé verwerkt tot een vlak vloeroppervlak. Marmoleum is uitermate duurzaam, de vloeren gaan gemakkelijk 25 tot 40 jaar mee!
 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Kom langs in onze showroom om de vele vloerencollecties te bekijken en u te laten adviseren over de diverse mogelijkheden.
 

Inspiratie opdoen?

Bekijk de collectie en het lookbook van Forbo op de Tisaco micro site om de verschillende mogelijkheden en toepassingen van vinyl, linoleum of PVC te bekijken. 
Klik hier om naar de naar de Micro site te navigeren ->
 

DESSO inspiratiebeelden en collecties

Op de microsite van DESSO vind u prachtige inspiratiebeelden voor de toepassing van tapijt en karpetten ->