Betoverend behang...

Groot assortiment behang bij TisacoTrends in de mode hebben tegenwoordig een enorme invloed op het interieur. Je ziet dit terug in de dessins en het kleurgebruik van stoffen en accessoires, maar ook in behang. Bij Tisaco vindt u meer dan 200 verschillende behangcollecties van topmerken. Daarnaast beschikken wij over alle denkbare benodigdheden voor een behangklus.


Komt u eens langs!

Kom naar onze showroom en laat u inspireren! Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden en trends op het gebied van behang. Onze interieurstylisten volgen de trends op de voet en selecteren ieder seizoen de mooiste behangcollecties. Ons assortiment is zeer divers en voor ieder budget. Daarnaast zijn wij in de regio het enige verkooppunt van een aantal zeer exclusieve behangmerken, zoals:


Personaliseer uw wand

Los van de ontelbare dessins uit de behangcollecties is het tevens mogelijk om uw wand een nog persoonlijkere touch te geven, want zelfs uw eigen foto‘s kunnen op behang geprint worden. Met fotobehang geeft u uw interieur een nieuwe dimensie. Het maakt muren levendig.


Behangen lastig !?

Geen probleem! Deze klus kunt u uitbesteden aan onze professionele behangers. Zij hebben de ervaring en expertise om alle behangsoorten op correcte wijze aan te brengen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over voorbehandelen van de ondergrond, lijmkeuze, patroonverloop, etc.