Interieurinrichting


Wonen begint bij Tisaco.

Bent u op zoek naar een creatieve inspiratiebron voor het restylen of het verbouwen van uw woning? Wilt u een frisse wind door uw interieur laten waaien? Of wellicht een nieuw kleurtje op de muren of een modern behang? Zin in een nieuwe vloer of andere gordijnen? Dan is het tijd voor Tisaco. Verbouwen is leuk, maar het blijft een hele uitdaging! U zit al snel met vragen als: welke woonstijl past bij mij? Voor welke kleuren en materialen moet ik kiezen? En misschien belangrijker nog: waar haal ik de benodigde tijd vandaan? Daarom presenteert Tisaco een geheel nieuwe woonformule: de essentie van deze formule komt neer op, minder tijd besteden aan het verbouwen, meer tijd over om te wonen. Zo helpt een van onze stylisten u bijvoorbeeld bij het maken van de juiste keuzes. En vertaalt hij of zij uw woonwensen in een persoonlijke woonstijl! Creatief, tijdloos en consistent.

Tisaco neemt u, indien gewenst, veel werk uit handen. Dit begint al bij het eventueel inschakelen van bijvoorbeeld haar eigen bouwservice, een architect of een keuken- of badkamerspecialist. Uiteraard kan dit ook beperkt blijven tot advies op het vlak van de juiste inrichting van uw woning. Tisaco heeft namelijk een naam hoog te houden wanneer het gaat om haar enorme assortiment op het gebied van verf, glas, raam-, vloer- en wandbekleding.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Tisaco en wilt u veel tijd besparen met uw verbouwing? Bel dan nu voor een afspraak met een van onze stylisten of breng een bezoek aan onze vestiging in Nuth.
 

Tijd voor thuis? Tijd voor Tisaco!