Tijd voor thuis, tijd voor Tisaco!

Bent u toe aan een nieuw interieur ? U heeft de plannen, wij bieden de mogelijkheden. Een keur aan materialen, verfsoorten, vloeren, raamdecoratie, zonnewering, glas, behang, etc. vindt u in ons ‘state of the art´ woon adviescentrum in Nuth. Of het nu gaat om een inspirerende werkplek, een prettige woonomgeving of een combinatie van beiden, de ervaren stylisten en bouwbegeleiders van Tisaco helpen u om uw woonwensen te vertalen in concrete oplossingen. Van de planning tot en met de uitvoering. Van droom tot werkelijkheid.


Tijd voor thuis?

Een frisse wind door uw interieur? Een nieuw kleurtje op de muren of een eigentijds behang? Een nieuwe vloer of andere gordijnen?! Tisaco vormt dé creatieve inspiratiebron voor het opfrissen en restylen van uw woning. Een ding is zeker: prettig wonen begint bij Tisaco. Ons assortiment is op zijn zachtst uitgedrukt indrukwekkend te noemen. Op geen enkele andere plek in Zuid Limburg heeft u de keuze uit zoveel verschillende mogelijkheden. Tisaco is onder andere dé verfspecialist in de regio. Naast een volledig assortiment ‘doe het zelf´ merken beschikt Tisaco over vele professionele verf kwaliteiten van bekende topmerken. Verder vindt u in ons woonadviescentrum meer dan 200 verschillende behangcollecties van exclusieve merken. Prachtige vloeren en een ruime keuze aan gordijnen en zonwering.


Tijd voor de zaak?

Het inrichten van een thuiswerkplek of een kantoor- of -praktijkruimte is leuk, maar ook een uitdaging! Hoe creëert u een stimulerende werkomgeving voor uw mensen en uzelf? Welke kleuren en materialen passen bij de uitstraling van uw bedrijf? En misschien belangrijker nog: waar haalt u de benodigde tijd vandaan? Tisaco neemt u, indien gewenst, alle werk uit handen. Hoe minder tijd u aan een verbouwing hoeft te besteden, hoe meer tijd er voor u over blijft om u bezig te houden met de taken waar het echt om draait. Uw werk! Onze stylisten helpen u bij het maken van de juiste keuzes en vertalen uw wensen in concrete oplossingen. Onze ervaren bouwplanners zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk en met zo weinig mogelijk overlast aan de slag kunt in uw nieuwe stimulerende werkomgeving!


Tijd om te verbouwen?

Het bouwbedrijf van Tisaco heeft een naam hoog te houden in de regio en realiseert al meer dan vijftig jaar kleinere en grotere verbouwingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Al dan niet onder begeleiding van een architect. Bouwen met Tisaco is kiezen voor kwaliteit. In alle opzichten. Ook hier geldt vanzelfsprekend het voordeel van het 'one-stop-shopping' concept van Tisaco. Zo besteedt u minder tijd aan het uitzoeken van de juiste materialen en het coördineren en/of uitvoeren van de bouwwerkzaamheden. U kunt onze specialisten inzetten voor het verrichten van schilderwerk, het zetten van glas of het plaatsen van een simpel tussenwandje. Onze timmerlieden, glaszetters, stuckadoors etc. zijn zonder uitzondering professionals die de onvermijdelijke overlast tijdens een verbouwing tot een minimum weten te beperken.