Verbouwing particuliere woning

Aanbouw particuliere woning

Heeft u verbouwplannen?

Wanneer uw woning, nieuw of bestaand, niet (meer) voldoet aan uw woonwensen dan kan een verbouwing daar verandering in brengen. Door een aanbouw te plaatsen, een muur door te breken of de indeling van de ruimte te veranderen, is het mogelijk om de woning zodanig aan te passen dat deze helemaal past bij uw gezinssamenstelling en levensstijl.

Een verbouwing plannen is echter geen kleinigheidje, want voordat er gebouwd kan worden moet er eerst een duidelijk plan komen. Zo moet er nagedacht worden over de functies van de ruimtes en welke faciliteiten er nodig zijn (denk bijvoorbeeld aan voldoende stroompunten, een lichtplan, een geluidsplan, etc.). Daarnaast zal er bekeken moeten worden wat technisch haalbaar is (kan die muur wel ongestraft verwijderd worden bijvoorbeeld). En nadat de grote lijnen zijn uitgezet moet er ook nog een plan voor de interieur inrichting gemaakt worden waarbij materialen, kleuren, woonstijlen etc. vastgesteld worden.


Plan gemaakt, dan alleen nog even uitvoeren

Als het verbouwingsplan definitief is, kan er nagedacht worden over de uitvoering van de werkzaamheden. Gaat u dit zelf doen, of uitbesteden?

Al deze beslissingen en werkzaamheden (hoe klein ook) zou u het liefste willen overslaan, toch? Maar wanneer u uw woning helemaal naar uw eigen smaak wilt maken dan is overslaan helaas niet mogelijk, maar het kan wel veel gemakkelijker!


Tisaco kan u van a tot z helpen

Dat het veel gemakkelijker kan laten wij u graag zien en daarom willen u van harte uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom te Nuth. Want naast een zeer breed assortiment van producten voor woninginrichting laten wij u kennis maken met een uniek woonconcept. Wij kunnen u ontzorgen in het volledige verbouwingstraject, van planning t/m uitvoering.


Hoe werkt dat?

Elke verbouwing start bij Tisaco met een gesprek met een interieurstylist en bouwkundig adviseur. Zij vertalen uw woonwensen perfect naar een compleet woonplan, van kleuradvies tot materiaalgebruik en verbouwingsplan. Deze plannen kunnen wij tevens voor u visualiseren middels moodboards, kleur- en materiaal samples en 3D schetsen.

Naast een goed advies bieden wij tevens de mogelijkheid om de werkzaamheden uit te laten voeren door onze vaklieden. Onze adviseurs verzorgen dan de werkvoorbereiding, planning en begeleiding van derden zoals de installateur. Onze schilders, stukadoors, tegelzetters, timmerlieden, stoffeerders en glaszetters zorgen ervoor dat uw project tot in de puntjes uitgevoerd wordt, of het nu gaat om het schilderen van een enkel muurtje of de uitvoering van de complete verbouwing.

Kortom: u heeft steeds één aanspreekpunt en u wordt volledig ontzorgd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Tisaco u kan bieden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. De koffie staat altijd voor u klaar in onze winkel & showroom maar wij kunnen desgewenst ook bij u thuis langskomen. Bekijk ook eens de door ons uitgevoerde projecten voor meer inspiratie. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld deze verbouwing in Sittard.