Verbouwing bedrijfsruimte

Een verbouwing of restyling van bedrijfsruimte

Bedrijfspand verbouwen?

Bent u van plan om uw bedrijfspand te verbouwen? Omdat u gaat verhuizen naar een nieuwe locatie, of omdat de huidige indeling en inrichting niet meer past bij uw bedrijf? Dan heeft u vast ook al nagedacht over al het werk dat er op u afkomt. Want een verbouwing plannen is geen kleinigheidje, er zal nagedacht moeten worden over de functies van de ruimtes en welke faciliteiten er nodig zijn (denk bijvoorbeeld aan voldoende werkplekken, stroompunten, internetaansluitingen, een lichtplan, etc.). Er zal bekeken moeten worden wat technisch haalbaar is en ook over de interieurinrichting zal nagedacht moeten worden zoals materialen, kleuren, woonstijlen etc.


De uitvoering

Zodra de verbouwingsplannen definitief zijn zullen de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en wij horen u al denken: “hoe ga ik dat allemaal coördineren en combineren met mijn reguliere werkzaamheden?". Maar het hoeft niet zo moeilijk te zijn!


Tisaco kan u van a tot z helpen

Dat het veel gemakkelijker kan laten wij u graag zien. Want naast een zeer breed assortiment van producten voor inrichting en styling van bedrijfsgebouwen, laten wij u kennis maken met een uniek woonconcept. Wij kunnen u ontzorgen in het volledige verbouwingstraject, van planning t/m uitvoering.


Hoe werkt dat?

Om u op de goede weg te helpen komt een adviseur graag eens bij u op locatie kijken om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Elke verbouwing start bij Tisaco met een gesprek met een interieurstylist en bouwkundig adviseur. Zij vertalen uw wensen en eisen perfect naar een compleet plan, van kleuradvies tot materiaalgebruik en verbouwingsplan. Deze plannen kunnen wij tevens voor u visualiseren middels moodboards, kleur- en materiaal samples en 3D schetsen.

De uitvoering van de werkzaamheden kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vaklieden. Onze schilders, stukadoors, tegelzetters, timmerlieden, stoffeerders en glaszetters zorgen ervoor dat uw project tot in de puntjes uitgevoerd wordt, of het nu gaat om het schilderen van een enkel muurtje of de uitvoering van de complete verbouwing. Uiteraard verzorgen wij tevens de werkvoorbereiding, planning en begeleiding van derden zoals de installateur.

Kortom: u heeft steeds één aanspreekpunt en u wordt volledig ontzorgd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Tisaco u kan bieden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij komen graag een keer bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel & showroom om de nodige inspiratie op te doen.