Vastgoedonderhoud

Bent u op zoek naar een partner voor uw vastgoedonderhoud?

Tisaco Bouwen & Wonen is een totaal onderhoudsbedrijf voor verschillende samenwerkingspartners als woningcorporaties, vastgoedbeheerders en vve’s. Wij hebben een vast team van vakmensen, ieder met hun eigen specialisme dat iedere dag in touw is om planmatig en niet planmatig onderhoud voor onze samenwerkingspartners uit te voeren. Voor diverse woningcorporaties voeren zij tevens het mutatieonderhoud uit in tijdelijk leegstaande woningen. Waarbij korte doorlooptijden en een efficiënte werkwijze centraal staan. Daarnaast zijn onze vakmensen ervaren in het uitvoeren van onderhoud, reparaties en renovaties in bewoonde woningen, waardoor bewoners met een minimale storing, optimaal geholpen worden.
 

Meerjaren onderhoudsplannen

Om de kwaliteit van uw vastgoed te behouden kunnen wij voor u een advies en meerjarenplan voor u opstellen. Hiermee wordt er continuïteit gecreëerd en houdt u grip op de situatie. 
 

De voordelen van samenwerken met Tisaco

Doordat ons team van vakmensen zo goed op elkaar ingespeeld is, kunnen wij u perfect ondersteunen bij planmatig onderhoud, renovaties, mutatiewerkzaamheden, reparaties en het uitvoeren van (achterstallige) onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast kunnen wij ook ondersteuning bieden op het gebied interieurinrichting en projectstoffering
 

Meer weten over het vastgoedonderhoud dat wij voor u kunnen uitvoeren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies of een offerte.