Gevelbescherming & vochtbestrijding

Vochtbestrijding

De eerste vereiste van comfortabel werk- of woongenot, is in onze ogen een goede atmosfeer. Het comfort kan aanzienlijk verslechteren door de aanwezigheid van vocht. Elke ruimte, woning of pand vraagt om een individuele benadering omdat geen (vocht)probleem hetzelfde is. Tisaco beschikt over vakkundige vochtexperts met jarenlange ervaring die aan de hand van een gedegen onderzoek een passende oplossing op maat kunnen aanbieden. Samen met u stellen wij een plan van aanpak op, hierbij rekening houdende met de betreffende ruimte. Een kelder behoeft bijvoorbeeld een geheel andere aanpak dan een kruipruimte. Tisaco heeft diverse disciplines en technieken in huis om al deze verschillende ruimtes vochtbestendig te maken. Hierbij kunt u denken aan waterdichte mortel, injecteren van het te behandelen materiaal, versterking van de massa etc.


Gevelrenovatie

Een gevel heeft een dubbele functie, het is het gezicht van een gebouw, maar tevens een zeer belangrijk onderdeel van de bouwtechnische constructie. Een slechte en/of aangetaste gevel kan derhalve meer problemen met zich meebrengen dan alleen een lelijk aangezicht. Denk aan vochtinslag, instortingsgevaar, scheuren aan buiten- en binnenkant, afgebrokkelde voegen, etc.

Sinds jaar en dag houden wij ons bezig met het herstellen en indien nodig, gedeeltelijk vernieuwen van bestaande gevels, waardoor deze weer bruikbaar worden naar de huidige maatstaven en (veiligheids-) normen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw renovatie ook daadwerkelijk een meerwaarde oplevert voor uw gebouw, zowel in financieel als in esthetisch opzicht. Wij hebben diverse disciplines en technieken in huis om al deze verschillende problemen aan te pakken, zoals: waterwering, uitkappen, stralen, voegwerk (ook knipvoegen) constructief scheurherstel, metselwerk, aanbrengen spouwmuurankers, en betonrenovatie. Bij deze werkzaamheden maken wij o.a. gebruik van de unieke producten van Thor Helical.


Betonreparatie

Beton lijkt een onaantastbaar materiaal, echter kan ook dit materiaal op den duur slijtage gaan vertonen door o.a. weersinvloeden (wind, kou, regen, zon, etc.), maar ook fouten in de constructie, verzakkingen, trillingen in de omgeving door verkeer of aardbevingen, enz. Het herstellen van schade aan beton is zeer complex en vraagt om een specialistische aanpak. Tisaco beschikt over de noodzakelijke middelen en vakmensen om beton vakkundig te repareren, waardoor het hierna weer jaren mee kan. Zo kan het beton voorzien worden van een speciale conserveringscoating die kwaliteit verhogen werkt. Scheuren en holtes kunnen d.m.v. injectie gedicht en constructief verlijmd worden. En ook constructieversteviging kan Tisaco voor u uitvoeren.


Isolatie

Tisaco is sedert jaren actief op het gebied van isolatie. Het aanbrengen van isolatie aan een gebouw brengt vele voordelen met zich mee, zoals energiebesparing, milieubescherming (minder CO2 uitstoot) en verhoging van het woon- en/of werkcomfort. Bij Tisaco bent u verzekerd van vakwerk. Onze werknemers zijn stuk voor stuk uitstekend opgeleide vakmensen en zijn allemaal in het bezit van het certificaat Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA). Tisaco beschikt over de noodzakelijke middelen en vakmensen om een gebouw te isoleren. Gevels, spouwmuren, vloeren, etc. wij kunnen nagenoeg overal een oplossing voor bieden. Wij maken hierbij gebruik van de traditionele materialen, waaronder glaswol en polystyreenparels, maar ook de diverse toepassingen van PUR zijn ons niet onbekend.