Toilet renovatie

Toilet met prachtige marmoleumvloer

Een toilet renoveren

De kleinste ruimte van het huis is vaak het sluitstuk van een verbouwing, of restyling van een huis. De grote ruimtes, zoals keuken en woonkamer vindt men meestal veel belangrijker, want dat zijn de ruimtes waar je je veel tijd doorbrengt en je je gasten ontvangt. Maar onbewust besteden wij meer tijd in de kleinste ruimte dan we onszelf beseffen. Een goed ingericht toilet, met een optimale indeling en sanitair van deze tijd, is daarom zeker geen overbodige luxe.

Bij bedrijven is het toilet daarnaast vaak een ruimte die aan de “voorkant" zichtbaar is. Bezoekers van een bedrijf (winkel, restaurant, sportschool, kantoor, etc.) krijgen een verkeerde indruk van uw bedrijf als zij een verouderde toiletruimte binnenlopen. Zo kunnen loszittende tegels en gedateerd sanitair, ondanks dat het allemaal spik en span is, een slordige en onverzorgde indruk geven. Voor bedrijven is het daarom extra belangrijk om ook deze ruimte met de grootste zorg te laten inrichten en onderhouden.


Toilet renovatie uitbesteden of zelf doen?

Doordat de toiletruimte over het algemeen maar klein is, lijkt een toiletrenovatie niet zo´n grote klus. Maar er komt vaak meer bij kijken dan u aanvankelijk gedacht had. Zeker als de ruimte ook nog anders ingedeeld moet worden. Werkzaamheden die u kunt verwachten bij een toiletrenovatie zijn o.a. leidingen en aansluitingen verleggen, sloopwerk, stucwerk, schilderwerk, tegelwerk en montage van sanitair. Stuk voor stuk vrij specialistische werkzaamheden die niet allemaal even eenvoudig zelf te doen zijn. Het kan wel, zeker met alle instructies die tegenwoordig voorhanden zijn via internet en tv, maar wij kunnen ons voorstellen dat u liever iets anders doet met uw tijd.


De vakmannen van Tisaco staan voor u klaar

Wanneer u uw toiletrenovatie aan ons uitbesteedt kunt uzelf, zonder zorgen, wat anders doen. Wat ons betreft gaat u gewoon lekker op vakantie, terwijl wij uw toilet een complete metamorfose geven. Wij zorgen ervoor dat het volledige project uitgevoerd wordt, van sloopwerk tot het plakken van de laatste tegel. Hiervoor hebben wij vakmannen met ieder hun eigen specialisme in dienst. En voor de klussen die wij zelf niet kunnen, werken wij samen met andere specialisten. Wij verzorgen tevens de communicatie en planning met deze partners zodat het project probleemloos verloopt. U hoeft hierdoor niet zelf nog allerlei partijen in te schakelen en in de gaten te houden.

Kortom: u heeft steeds één aanspreekpunt en u wordt volledig ontzorgd.


Toiletrenovatie laten uitvoeren door Tisaco? Neem contact met ons op.

Wij verzorgen toiletrenovaties voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u meer weten over deze dienstverlening? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij komen graag een keer bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel & showroom om de nodige inspiratie op te doen.