Keuken renovatie

Prachtig eindresultaat van een keukenrenovatie

Een nieuwe keuken

De keuken is een belangrijke ruimte in huis en er is daarom niks fijners dan een keuken die helemaal aansluit bij uw wensen op het gebied van functionaliteit en woonstijl. Een keuken renoveren is echter geen kleine klus die u zomaar even tussendoor doet. Er zal nagedacht moeten worden over de indeling van de ruimte, aansluitpunten voor stroom water, gas, etc., te gebruiken materialen, etc. En over het algemeen zal u meerdere partijen moeten inschakelen voor de verschillende werkzaamheden en bent u daardoor afhankelijk van hun individuele planningen. Een keukenrenovatie kan daarom vrij omvangrijk worden en meer tijd kosten dan u voor ogen heeft.


Keukenrenovatie zelf doen of uitbesteden?

Droomt u van een nieuwe keuken? Een ruimte die helemaal ingericht is naar uw wensen? Misschien heeft u uw plannen al helemaal gereed, heeft u moodboards gemaakt met de gewenste woonstijl en bent u bij diverse keukenzaken langs geweest om offertes op te vragen. Dan kunt u wellicht langzamerhand beginnen met plannen en het uitvoeren van de voorbereidende werkzaamheden. Maar heeft u wel de tijd en ervaring om dit allemaal zelf te doen? Of bent u helemaal nog niet zo ver? Heeft u moeite om keuzes te maken en te bedenken hoe dit project goed ten uitvoer gebracht kan worden?

In beide situaties kan Tisaco u perfect helpen. Wanneer u al helemaal uitgestippeld heeft wat u wilt, kunnen wij alle benodigde werkzaamheden, van slopen tot afwerken voor u uit handen nemen. Staat u echt nog helemaal aan het begin van het traject? Dan kunnen wij u van a tot z ondersteunen.


Hoe werkt dat dan?

Bij de uitvoering van een project kunnen wij, indien gewenst, het hele traject voor u uit handen nemen. Onze bouwkundige adviseurs kunnen u helpen bij het ontwerpen van een bouwkundig plan en de interieurspecialisten kunnen u voorzien van een kleuren,- en materialenplan. Daarnaast verzorgen wij de werkvoorbereiding, planning, uitvoering van de werkzaamheden en communicatie met externen.

Door onze samenwerking met verschillende gerenommeerde keukenzaken kunnen wij u tevens begeleiden bij het uitzoeken van uw droomkeuken.

Kortom: u heeft steeds één aanspreekpunt en u wordt volledig ontzorgd.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om slechts een gedeelte van de werkzaamheden (bv. het tegelwerk) aan ons uit te besteden, maar wat is er nu gemakkelijker dan het hele project uit handen te geven terwijl u wat anders doet?


Keuken renovatie laten uitvoeren door Tisaco? Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij komen graag een keer bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel & showroom om de nodige inspiratie op te doen.