Badkamer renovatie

Badkamer renoveren

De badkamer is een multifunctionele ruimte, vaak staat er naast douche, toilet en wastafel ook een wasmachine en droger en wordt de ruimte gebruikt om was te drogen of vieze sportspullen te luchten. Eigenlijk niet helemaal hoe de meeste mensen het graag zien, want in de meest ideale situatie is de badkamer een ruimte om te ontspannen en om een gevoel van wellness te ervaren. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar als de badkamer wegens ruimtegebrek toch ook echt voor al die andere functie gebruikt moet worden? En zelfs als er inderdaad alleen maar gebadderd wordt, hoe creëert u dan die heerlijke sfeer? En wie doet al het kluswerk? Begint het u al te duizelen? Dat is niet nodig, want bij Tisaco helpen wij u graag bij het realiseren van uw droombadkamer.
 

Badkamer renovatie zelf doen of uitbesteden?

Een badkamer renovatie is een flinke klus, er komt veel werk bij kijken zoals o.a. leidingen en aansluitingen verleggen, sloopwerk, stucwerk, schilderwerk, tegelwerk en montage van sanitair. Stuk voor stuk vrij specialistische werkzaamheden die voor de ervaren klusser geen probleem zijn. Heeft u echter weinig kluservaring, dan kan een badkamerrenovatie ongewenst veel tijd in beslag nemen. U moet alle vaardigheden zelf aanleren en met vallen en opstaan de klus klaren. En dan hebben we het nog niet over alle voorbereidingen die er nodig zijn, zoals het maken van een verbouwingsplan en het inkopen van materialen. Dat kan uiteraard veel eenvoudiger! Schakel gewoon de specialist in, dan kunt u doen waar u zelf goed in bent en laat u de vakman uw badkamer renoveren. 
 

Laat Tisaco uw badkamer renovatie uitvoeren

Wij beschikken over jarenlange ervaring met het uitvoeren van verbouwingen van klein tot zeer omvangrijk. Een badkamer renovatie is voor ons dus dagelijkse kost, u kunt deze klus dus zonder zorgen aan ons overlaten.
 

Hoe werkt dat dan?

Bij de uitvoering van een project kunnen wij, indien gewenst, het hele traject voor u uit handen nemen. Onze bouwkundige adviseurs kunnen u helpen bij het ontwerpen van een bouwkundig plan en de interieurspecialisten kunnen u voorzien van een kleuren,- en materialenplan. Daarnaast verzorgen wij de werkvoorbereiding, planning, uitvoering van de werkzaamheden en communicatie met externen. 
 
Kortom: u heeft steeds één aanspreekpunt en u wordt volledig ontzorgd.
 
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om slechts een gedeelte van de werkzaamheden (bv. het stucwerk) aan ons uit te besteden, maar wat is er nu gemakkelijker dan het hele project uit handen te geven terwijl u wat anders doet?
 

Badkamer renovatie laten uitvoeren door Tisaco? Neem contact met ons op.

Wij verzorgen badkamerrenovaties voor zowel bedrijven als particulieren. Dus ook sportscholen, hotels en B&B’s kunnen wij perfect ondersteunen bij de verbouwing van de badkamer(s). Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij komen graag een keer bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel & showroom om de nodige inspiratie op te doen.