Succesvolle interieur inspiratie avond

Hoe maak je een interieurplan, hoe versier je je huis stijlvol voor de feestdagen, hoe kies je de juiste kleur voor je interieur en nog veel meer vragen, werden afgelopen dinsdag gesteld aan onze interieurexperts. De avond begon met gezellige ontvangst, waarna er snel met de workshops gestart werd.


Onder het genot van een hapje en een drankje deed iedereen enthousiast mee en werd er naar hartenlust gekipt, geplakt en informatie verzameld. Ondertussen konden alle deelnemers ook nog een miniquiz invullen waarmee ze kans maakten op een cadeau abonnement op een woonmagazine naar keuze.

Na afloop van de workshops werd de winnaar van de mini quiz bekend gemaakt. Uit alle goed ingevulde quizkaartjes werd 1 winnaar uitgeloot door onze directeur Jos Tillmanns. De gelukkige winnaar werd Hanny Drieman, die koos voor een cadeau abonnement op vtwonen. Verder hebben wij alle deelnemers uitgenodigd om mee te doen aan een speciale social media actie. Met die social media actie worden de deelnemers aangespoord om het geleerde direct in praktijk te brengen.

De opdracht die zij meegekregen hebben, is nl. om een (digitaal) moodboard te maken op Pinterest. Door mensen via social media op te roepen om te stemmen op hun moodboard maken ze vervolgens kans op een mooie prijs. De persoon die de meeste stemmen weet te verzamelen wint nl. een interieuradvies aan huis en een shoptegoed van € 750,-.

Breng ook je stem uit
Ken jij een van de deelnemers en gun je haar deze mooie prijs? Breng dan je stem uit en maak daarmee ook nog eens kans om zelf € 100,- shoptegoed te winnen. Je stem uitbrengen kan op de daarvoor ingerichte stempagina.

Had je ook willen meedoen?
Ben je dit aan het lezen en denk je nu, “verdorie, dat heb ik gemist, maar daar had ik bij willen zijn…" meld je dan aan voor ons gratis membership, je krijgt dan o.a. periodiek een nieuwsbrief met interieur inspiratie en exclusieve membership aanbiedingen en daarnaast attenderen wij onze members altijd als eerste op events (dus voordat het openbaar gepubliceerd wordt), waardoor je kans om een plekje te kunnen claimen aanzienlijk groter is.

De deelnemers van afgelopen dinsdag, waren in ieder geval ontzettend enthousiast en we kregen reacties als:

Marie-Jose:
“Heel gezellig en inspirerende leerzame avond, drankjes, hapjes, een goody bag... Super geregeld."

Joyce:
“Was gezellig! Leuke inspiratie opgedaan voor ons nieuwe huis."

Leontine:
“Top avond.... super gastvrij ....teveel hapjes, teveel drankjes.... te leuk...!!! Dank aan jullie allen...!"

Anneke en Marian:
“Beste medewerkers en directie van Tisaco. Alles was perfect, wij hebben dan ook een fantastische avond beleefd en denken nu anders na over kleur en materiaal voor onze inrichting. Dank daarvoor en een fijne drukke decembermaand gewenst."


Nou daar doen we het voor!
Zelf kijken we tevreden terug op een geslaagde avond en zijn zeer blij te horen dat ook de deelnemers genoten hebben. Dus, dat wil zeggen…wordt vervolgd. Blijf ons dus volgen als je er de volgende keer ook bij wil zijn!

Foto's!
Bekijk ook nog even het fotoalbum op Facebook en krijg een complete indruk van deze supergezellige en inspiratievolle avond.


Geplaatst op: 29-11-2019


« Vorige pagina