Vacature keukenmonteur

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren keukenmonteur die geheel zelfstandig de complete installatie van keukens kan uitvoeren.

 


vacature zelfstandig keukenmonteur
Functieomschrijving:
Als keukenmonteur heb je de juiste instelling om de keuken naar volle tevredenheid van de klant te monteren en op te leveren. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en vind klantcontact leuk. Naast het monteren van keukens zullen servicewerkzaamheden en inmeten tot de werkzaamheden behoren.

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en dynamische kandidaat met enkele jaren ervaring als keukenmonteur. Je verliest de planning niet uit het oog kunt binnen de gestelde deadlines werken, hebt een proactieve houding en neemt verantwoordelijkheid. Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar een optimaal resultaat.

Functie eisen:
  • Afgeronde opleiding in (bouw) technische richting.
  • Bouwtechnisch inzicht.
  • Je bent flexibel en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
  • Klantvriendelijke houding en communicatie.
  • Je hebt een dienstverlenende instelling en beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen.
  • In bezit van rijbewijs B.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?
Tisaco Bouwen & Wonen biedt je baan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Het betreft een aanstelling voor 40 uur per week. De sfeer is goed en wij bieden een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zie jij het als een uitdaging om te kunnen werken in een bedrijf dat actief is in de bouw en interieurinrichting? Stuur dan jouw motivatie en uitgebreide CV per e-mail naar info@tisaco.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.


Geplaatst op: 29-01-2021


« Vorige pagina