Vacature allround tegelzetter (fulltime)

Wij zoeken nog ervaren tegelzetters! Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan met uitdaging?
Reager dan snel!


Functieomschrijving
De tegelzetter draagt zorg voor uitvoering van de aangewezen werkzaamheden. De tegelzetter rapporteert aan de uitvoerder. De uitvoerder maakt in overleg met de medewerker afspraken over de te realiseren resultaten, evalueert en beoordeelt deze resultaten. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en dynamische kandidaat met minimaal een beroepsopleiding tegelzetter. Een kandidaat met relevante werkervaring, die zelf initiatief neemt en niet bang is om werkzaamheden naar zich toe te trekken.

In deze functie kun je o.a. de volgende werkzaamheden tot het takenpakket rekenen:
  • Lijmen wand- en vloertegels, vloeren in de specie, natuursteen enz. in onder andere toiletten, badkamers en keukens voor zowel nieuwbouw als onderhoud/renovatie projecten veelal op basis van vooraf gegeven instructies.
Functie eisen:
  • Beroepsopleiding tegelzetter.
  • Certificaat basisveiligheid VCA.
  • Kennis en ervaring met onderhoudswerkzaamheden.
Als tegelzetter werk je binnen een organisatie die projecten uitvoert voor woningcoöperaties, gemeentelijke instellingen, overheden, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?
Tisaco Bouwen & Wonen biedt je baan met uitdaging en verantwoordelijkheid. Het betreft een aanstelling voor 40 uur per week. De sfeer is goed en wij bieden een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zie jij het als een uitdaging om te kunnen werken in een bedrijf dat actief is in de bouw en interieurinrichting? Stuur dan jouw motivatie en uitgebreide CV per e-mail naar info@tisaco.nl. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.


Geplaatst op: 29-01-2021


« Vorige pagina