Vloertrends 2017

Warmere kleuren, grof, rauw, natuurlijk en een beetje industrieel en geometrische vormen, dat worden de vloertrends van 2017. We hebben er alvast een paar voor jou op een rijtje gezet, zodat je weer op de hoogte bent. En ben je wel toe aan een nieuwe vloer? Doe dan mee aan onze prijsvraag en maak kans een cadeaubon t.w.v. €25,- die kun je dan mooi aan het budget voor je nieuwe vloer toevoegen. En let op: de hele maand maart hebben wij de vloerdelig actie en geven wij heel veel korting op vloeren. Kijk op de actiepagina voor meer informatie.


Vloertrend 1: Warme kleuren

Poederroze, lavendelblauw, koper & wit marmer deze kleuren zullen we dit jaar minder gaan tegenkomen. In plaats daarvan zullen we meer warme kleuren en kleuren met pit terugzien. Voor de warme kleuren denken we aan bruin, terracotta, maar ook veel groen. Voor de kleuren met pit zien we donkerblauw, donkergroen en zwart graag terug. Met een vloer, meubels of accessoires in één van deze kleuren, gaat het al de goede richting op!


Bron: makeover.nl


Vloertrend 2: Terracotta

Terracotta komt weer helemaal terug! Een vloer met terracotta tegels wordt dé nieuwe trend. De tegels hebben een tijdloze uitstraling en zorgen voor een warme sfeer. Daarnaast zijn deze tegels erg stevig, waardoor je lang van je vloer kunt genieten.


Bron: Myparadissi


Vloertrend 3: Een stoere look

Bij een stoer interieur, hoort een stoere vloer. Denk eens aan een marmoleum vloer in betonlook. Deze is perfect te combineren met industriële meubels en brengt eenheid in de ruimte omdat er nauwelijks naden zichtbaar zijn. Of kies voor een gietvloer, die is praktisch in gebruik en onderhoud. Maar ook met een vloer van een ander materiaal in een donkere of juiste een extreem lichtgekleurde vloer kun je een stoere look creëren.

Bron: inrichting-huis


Vloertrend 4: Een rauwe vloer

Naast de betonlook vloer, past ook een ‘rauwe‘ vloer perfect bij de woontrends van 2017. Een donkere, houten vloer met grove afwerking. Of een stenen vloer die er allesbehalve netjes en strak uitziet. Wil je helemaal volgens de trends van 2017 doen kies dan voor grote, donkergroene tegels.

Bron: avalinflooring.com


Vloertrend 5: Brede, lange planken

Dit jaar zullen we ook brede planken vaker tegenkomen. Met behulp van brede, lange planken lijkt de ruimte optisch groter. Je creëert dus meer rust en ruimte in je interieur. Deze planken zijn ook verkrijgbaar in pvc stroken, wat er ook nog eens voor zorgt dat de vloer weinig onderhoud vereist.


Bron: uw-vloer


Vloertrend 6: Een vloerkleed is een must

Een gekleurd, rond vloerkleed is dé trend van dit jaar.
Kies voor een kleed die alle meubels met elkaar verbindt waardoor je eigenlijk een soort van eiland creëert. Zorg dat meerdere meubels op het kleed staan. Alleen al een voorpoot is genoeg om alle losstaande meubels met elkaar te verbinden, waardoor je rust creëert je rust en je interieur één geheel lijkt.

Bron: obly

Kortom, voor ieder interieur is een vloerentrend toe te passen. Ben jij nog opzoek naar een nieuwe vloer, maar heb je geen idee welke trend in jouw interieur staat? Laat je dan inspireren in onze showroom, vraag advies aan ons ervaren stylistenteam en profiteer de hele maand maart van extra veel voordeel met de vloerdelig actie. Wil je kans maken op een cadeaubon t.w.v. €25,-? Vul dan snel onze prijsvraag in.

Veel liefs,
Het stylistenteam van Tisaco


Geplaatst op: 28-02-2017


« Vorige pagina