Interieur inspiratie avond 26 november 2019

Op dinsdag 26 november organiseren wij een supergezellige (GRATIS!) interieur inspiratie avond.
Het inspiratie event zal plaatsvinden in onze winkel & showroom aan de Daelderweg 31 te Nuth, die dan ook helemaal omgetoverd zal zijn om jou optimaal te inspireren op interieurgebied. Wil je ook komen? Lees dan snel verder en meld je aan!


Wat gaan we doen?

De avond zal starten met een gezellig ontvangst (uiteraard met een hapje en een drankje). Daarna gaan er 4 verschillende workshops van start, elk met een eigen thema. Tijdens deze workshop krijg je allemaal handige tips & tricks en ga je ook zelf actief aan de slag. Daarbij kun je denken aan moodboards maken, kerstdecoratie maken, een wand behangen en kleuren mixen en matchen.

Na afloop van de workshops geven wij nog een centrale presentatie en sluiten we af met een speluitleg. Speluitleg? Jazeker, want naast een gezellige avond boordevol inspiratie geven wij ook nog diverse prijzen weg, maar daar moet je wel wat voor doen. Wat je daarvoor moet doen, leggen wij aan het einde van de avond uit.


De workshops

Tijdens de inspiratie avond worden er 4 workshops gehouden. Jij kunt aan 1 van deze workshops deelnemen. Om dit in goede banen te leiden, kies je bij je aanmelding gelijk de workshop die jij op deze avond wilt bijwonen. Wij vragen je tevens een 2de keuze op te geven, want als de door jouw aangegeven workshop al vol zit, dan delen wij jou in bij de workshop van jouw 2de keuze. Wacht dus niet te lang met aanmelden, want per workshop kunnen maximaal 12 personen deelnemen en vol = vol.

Wil je samen met een vriend of vriendin komen en willen jullie graag samen aan dezelfde workshop meedoen? Geef dit dan even bij je aanmelding aan. Wij zullen dan ons best doen om jullie samen in te delen, maar we kunnen dit natuurlijk niet garanderen.

Voor welke workshops kun je je aanmelden:
  • Workshop I: Interieur styling (incl. moodboard maken)
  • Workshop II: Feestdagen styling met bloemen en planten (incl. kerstdecoratie maken)
  • Workshop III: Kleur kiezen (incl. zelf kleurstalen en/of moodboard maken)
  • Workshop IV: Leer behangen van de meester (incl. zelf behang plakken in onze showroom)


De prijzen

Door deel te nemen aan onze inspiratie avond kun je ook kans maken op mooie prijzen. Aan het einde van de avond zullen wij uitleggen hoe je kans kunt maken. Met mooie prijzen bedoelen we ook echt mooie prijzen, daarbij kun je denken aan fikse korting op een aankoop bij ons in de winkel, gratis interieuradvies, gratis klusjesman voor een dag, etc.


Praktische informatie:

Datum: dinsdag 26-11-2019
Aanvang: 18.30u
Einde: 22.00u
Locatie: Tisaco Bouwen & Wonen, Daelderweg 31, Nuth
Kosten: € 0,- (wij bieden deze avond geheel gratis aan!)


Aanmelden

Alle workshops zitten vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.


Geplaatst op: 27-09-2019


« Vorige pagina