Winnaar moodboard actie 2019

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang maar we kijken toch nog even terug op afgelopen jaar, want we sloten 2019 af met een ontzettend gezellige en inspiratie volle avond, die door de daaraan gekoppelde winactie nog een verlenging in 2020 kreeg. Vorige week konden wij de winnaar blij maken met € 750,- shoptegoed en een interieuradvies aan huis.


Winnaar moodboard actie 2019 is bekend!!

Iedereen die op 26 november aan onze inspiratie avond deelnam, kon daarna ook meedoen aan de moodboard actie die wij aan deze avond gekoppeld hadden. Door mee te doen aan die actie maakte men kans op € 750,- shoptegoed (vrij te besteden in onze winkel & showroom) en een interieuradvies aan huis.

Om kans te maken op deze prijs moesten de deelnemers een moodboard aanmaken op Pinterest en vervolgens zoveel mogelijk mensen oproepen om te stemmen op dit moodboard. De persoon met de meeste stemmen werd de winnaar. Vorige week hebben wij de stemmen geteld en daaruit bleek dat Joyce de winnaar was. Met 85 stemmen was zij de overduidelijke winnaar en mocht daarom deze week haar prijs komen ophalen. Leuk weetje: Joyce gaat binnenkort verhuizen en kan deze prijs dus heel goed gebruiken voor de inrichting van haar nieuwe woning. Ze heeft daarom hard gewerkt om een mooi moodboard samen te stellen en zoveel mogelijk stemmen te krijgen.Wil jij dat nou ook?
Meedoen aan een gezellige avond boordevol interieur advies en ook nog kans maken op mooie prijzen? Blijf ons dan volgen, want we gaan in de herhaling (tip: probeer in mei niet te veel te plannen… ;-))


Geplaatst op: 27-01-2020


« Vorige pagina