Vacature allround timmerman (fulltime)

Wij zoeken een allround timmerman!
Kom jij ons team versterken?
 


Functieomschrijving
De timmerman draagt zorg voor uitvoering van de aangewezen werkzaamheden. De timmerman rapporteert aan de uitvoerder. De uitvoerder maakt in overleg met de medewerker afspraken over de te realiseren resultaten, evalueert en beoordeelt deze resultaten. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en dynamische kandidaat met minimaal een beroepsopleiding timmerman. Een kandidaat met relevante werkervaring, die zelf initiatief neemt en niet bang is om werkzaamheden naar zich toe te trekken.

In deze functie kun je o.a. de volgende werkzaamheden tot het takenpakket rekenen:
  • Het bestuderen van tekeningen, voorschriften, productinformatie, schetsen of bouwplannen ter voorbereiding op de timmerwerkzaamheden.
  • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden van alle voorkomende timmerwerkzaamheden; zoals keukens, deuren, plafonds en kozijnen, veelal op basis van vooraf gegeven instructies.
Functie eisen:
  • Beroepsopleiding timmerman.
  • Certificaat basisveiligheid VCA.
  • Kennis en ervaring met onderhoudswerkzaamheden.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?
Tisaco Bouwen & Wonen biedt je baan met uitdaging en verantwoordelijkheid. Het betreft een aanstelling voor 40 uur per week. De sfeer is goed en wij bieden een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zie jij het als een uitdaging om te kunnen werken in een bedrijf dat actief is in de bouw en interieurinrichting? Stuur dan jouw motivatie en uitgebreide CV per e-mail naar info@tisaco.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.


Geplaatst op: 24-04-2023


« Vorige pagina