Vacature administratief werkvoorbereider/medewerker bedrijfsbureau

Ter versterking van onze bouwservice zijn wij op zoek naar een administratief werkvoorbereider/medewerker bedrijfsbureau.

Vacature magazijnmedewerker/werkvoorbereider (24/32 uur p.w.)

Verf Limburg is een winkel voor verf en toebehoren voor zowel de specialist als de doe het zelver. Verf Limburg verkoopt professionele verf van merken als Sikkens, Sigma, Boonstoppel en Trimital tegen scherpe prijzen. Er is een ruim assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is en de verf die niet direct voorraad is, kan eenvoudig voor de klant besteld worden en thuis of op de werklocatie afgeleverd worden. De klanten die liever de verf en toebehoren online kopen, kunnen heel eenvoudig in onze webshop de gewenste producten bestellen.

Ter versterking van ons magazijn zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker/werkvoorbereider (24/32 uur p.w.).

Restyle uw kantoor samen met Tisaco!

Het inrichten van een thuiswerkplek, een kantoor- of -praktijkruimte is leuk, maar ook een uitdaging! Hoe creëert u een stimulerende werkomgeving voor uw mensen en uzelf? Welke kleuren en materialen passen bij de uitstraling van uw bedrijf? En misschien belangrijker nog: waar haalt u de benodigde tijd vandaan? Dat hoeft allemaal geen probleem te zijn, want wij kunnen dit project volledig voor u uit handen nemen.

Tijd voor thuis, tijd voor Tisaco!

Verbouwen is leuk, maar het brengt wel het een en ander met zich mee.
Dat realiseren wij ons bij Tisaco als geen ander.


Het is juist dáárom dat we bij Tisaco een vernieuwd woonconcept bedacht hebben. Het concept is ontwikkeld rondom één basisgedachte: wij willen u ontzorgen! Stelt u zich eens voor: één partij die u alle werkzaamheden die bij een verbouwing om de hoek komen kijken geheel of gedeeltelijk uit handen neemt.