Private shopping

Kom shoppen op afspraak.
Onze deuren mogen weer wat verder opengezet worden!! Vanaf 3 maart a.s. mag er gewinkeld worden op afspraak. Maak nu alvast een afspraak om een plekje in onze planning te reserveren.


Ontzettend fijn natuurlijk want nu de eerste lentezon zich al heeft aangediend wordt het tijd om een aantal klussen in en rondom het huis aan te pakken. Zo kan die schutting misschien wel weer eens een nieuwe lik verf gebruiken en wat dacht u van fijne raamdeco om het binnenkomende zonnetje te filteren, of een goede insectenwering om die vervelende beestjes buiten te houden?

Wat die klus ook is, ga lekker aan de slag! De lente is hiervoor dé uitgelezen periode en interieurshoppen kan vanaf nu op afspraak in onze winkel & showroom!

Maak een afspraak en laat u inspireren in onze winkel & showroom
Kom de nieuwste interieurtrends bekijken in onze winkel & showroom. We hebben weer prachtige nieuwe collecties aan het assortiment toegevoegd. U kunt daarbij denken aan nieuwe trendkleuren voor verf, prachtig behang en mooie gordijnstoffen.

Dus maak een afspraak en kom eens lekker rondsnuffelen tussen al dat mooist! Onze interieurstylisten staan uiteraard voor u klaar met advies en inspirerende ideeën.

Hoe kan ik een afspraak maken?
Shoppen op afspraak gaat uiteraard geheel conform de geldende maatregelen. U kunt eenvoudig telefonisch een afspraak maken via 045-5242330.


Geplaatst op: 24-02-2021


« Vorige pagina