Maatregels in winkel verder aangescherpt, wij vragen om uw medewerking en begrip.

Shop verstandig!
Wij vinden het heel mooi om te zien dat jullie massaal de opeens extra verkregen vrije tijd zo nuttig besteden en allemaal aan het klussen en schilderen zijn gegaan. Dat juichen wij uiteraard toe. Ga daar ook zeker mee door! Maar hou bij het inkopen van de benodigde materialen a.u.b. onze preventiemaatregels en die van het RIVM in acht.


De afgelopen dagen hebben we een toename in het aantal winkelbezoeken mogen zien en naast het feit dat wij het heel fijn vinden dat u ook in deze roerige tijden onze winkel weet te vinden, willen wij u oproepen om verstandig te shoppen:
  • Kom alleen.
  • Bereid uw bezoek goed voor, maak bijvoorbeeld van tevoren een boodschappenlijstje zodat u de tijd in onze winkel zo kort mogelijk kunt houden.
  • U kunt ook van tevoren uw bestelling doorgeven, dan zetten wij uw artikelen alvast klaar.
  • Verder vragen wij om onze winkel niet te bezoeken bij verkoudheidsklachten, hoesten, niesen enz.
  • Betalingen het liefst per pin voldoen en anders het cash geld op de balie neerleggen en niet direct aan onze medewerker overhandigen om contact te vermijden.

Komt u niet voor verf en schilderbenodigdheden, maar wilt u graag woningstoffering uitzoeken, zoals gordijnen, raamdeco, vloeren, etc.?
Dat kan, maar ook dit doen wij in aangepaste vorm. Dat wil zeggen dat wij ook dan op gepaste afstand van elkaar moeten blijven, dus dat zal soms misschien een beetje gek overkomen, maar veiligheid voor alles. Daarnaast kan het zijn dat wij niet direct tijd voor u hebben omdat wij met een beperkte bezetting werken. Het kan daarom voorkomen wij u dan vragen om op een later moment terug te komen. U kunt ook van tevoren even bellen om te informeren of wij tijd voor u hebben.

In de winkel hebben wij markeringen aangebracht om u te helpen bij het houden van de juiste afstand. Wij zien erop toe dat er niet te veel mensen tegelijkertijd in de winkel zijn en proberen u allemaal zo snel mogelijk te helpen.

Bedankt voor uw medewerking en begrip.
Pas goed op uzelf en elkaar en blijf gezond!


Geplaatst op: 23-03-2020


« Vorige pagina