Interieuradvies aan huis

Nieuw jaar, nieuw interieur!
Er is niks fijners dan het jaar fris te beginnen met een update van het interieur. De feestdagen zijn voorbij, de kerstboom is het huis uit en opeens valt die lege hoek of ongezellig lege wand wel weer heel erg op. Ga daarom nu lekker aan de slag met uw interieur, wij komen bij u thuis om u daarbij te adviseren.


Tijd voor een nieuw kleurtje, een hip behang, mooie raamdeco of een stralend nieuwe vloer? Wat uw interieurplannen ook zijn, Tisaco kan helpen!

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van verf, behang, gordijnen, raamdeco, vloeren en nog veel meer. En met onze extra service en diensten maken wij het u helemaal gemakkelijk! Onze interieur stylisten komen namelijk gewoon bij u thuis voor interieuradvies.

Hoe werkt dat?
Indien u graag het interieur wilt aanpakken, neem dan even contact met ons op. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij komen met de stalen naar u toe. Een afspraak maken kan telefonisch via 045-5242330 of per e-mail naar showroom@tisaco.nl.

Wat kost dat?
Woningadvies aan huis is geheel gratis indien u woonachtig bent in de volgende gemeentes: Beekdaelen, Beek, Valkenburg a.d. Geul, Voerendaal, Heerlen, Brunssum, Landgraaf, Sittard- Geleen en Stein. Woont u daarbuiten dan kost het advies € 75,-. Bij een minimale bestelwaarde van € 500,- worden deze kosten niet in rekening gebracht.


Geplaatst op: 19-12-2021


« Vorige pagina