Happy new interior!

Yes! Een nieuw jaar breekt aan en de goede voornemens staan te popelen om aangepakt te worden. Zo ook je interieur.
Om alvast een zetje in de goede richting te geven, mogen wij een cadeaubon ter waarde van €25,- en een kleuradvies in onze showroom, verloten onder de deelnemers van de prijsvraag!Dus waar wachten jullie nog op? Lees de blog, vul de prijsvraag in en wie weet zien we jou in 2017 in onze showroom, waar je de cadeaubon kunt verzilveren voor een pot verf, woonaccessoires of als bijdrage voor bijvoorbeeld nieuwe gordijnen. Kleine tip: het antwoord is terug te vinden in de blog!

Happy new 2017 interior!

We naderen weer het einde van het jaar 2016 en om de een of andere reden blikken we dan altijd terug op de dingen die we hebben gedaan en zeggen we “Dit jaar is voorbij gevlogen!". Daarom gaan wij nu alvast vooruit kijken en zorgen we voor nieuwe inspiratie op het gebied van interieur. Dus zet je schrap, want we hebben alvast voor jullie gekeken welke nieuwe woontrends écht de moeite waard zijn om je in te verdiepen.

Denim Drift en luxe

Denim Drift is volgens AkzoNobel dé kleur van 2017. Het is een kleur waarmee we dagelijks in contact komen, waardoor deze snel zo vertrouwd voelt. Het is een koele, verfrissende kleur die we tussen de grijs en blauw tinten in kunnen plaatsen.

Buiten Denim Drift zien we nog altijd veel donkergroen tinten. Deze worden niet alleen op wanden, maar nu vooral in textiel toegepast. Denk aan banken en fauteuils in luxe stoffen, gordijnen en sierkussens mogen we natuurlijk ook niet vergeten. In industriële en luxueuze interieurs zal donkergroen een versterking zijn voor de interieurstijl.


Cactussen en olijfbomen

Misschien al iets bekender voor de gewone huis-tuin-en-keuken interieurliefhebber, zal de Urban Jungle trend zijn intrede maken in 2017. Denk bij deze trend vooral aan cactussen, vetplanten en kweekkastjes met mini moestuintjes. Wat echter helemaal op-en-top nieuw geïntroduceerd gaat worden is de olijfboom. Waar je deze vooral in mediterrane gebieden verwacht, zetten wij dit pareltje gewoon lekker in een mand in ons interieur! Door veel interieurgoeroes wordt deze plant, met zijn vergrijsde kleuren, gebruikt als kleurenpallet voor de rest van het interieur. Op Pinterest hebben we de interieurtrends voor 2017 allemaal bij elkaar gezet, dus kijk snel op ons pinboard "Happy new interior" voor nog meer inspiratie.

Voordat we het vergeten; op de woonaccessoires van Dôme Deco geven wij in januari 15% korting.
Maar voor de trouwe blog lezers gaat deze actie nu al van start. Dus grijp je kans en shop als eerste de meest sfeervolle aankleding van je nieuwe interieur.

Wij als stylistenteam van Tisaco, wensen jullie alvast hele fijne feestdagen en een sfeervol en inspirerend 2017!

Veel liefs,
Het stylistenteam van Tisaco!


Geplaatst op: 19-12-2016


« Vorige pagina