Laat uw schilderbenodigdheden thuisbezorgen!!

Kan of wilt u de komende tijd liever de deur niet uit? Maar wilt u wel uw schilderwerk aanpakken? Geen probleem! Wij brengen uw verfbenodigdheden gewoon bij u aan huis.

Het zonnetje breekt eindelijk door en dat betekent dat het schilderseizoen gaat starten. Heeft u ook hals reikend naar dit moment uitgekeken omdat u graag het buitenschilderwerk wilt aanpakken? Of wilt u juist lekker binnen aan de slag om de woning weer helemaal op te frissen met een nieuwe kleur?

Zet die plannen dan gewoon door!


Wij kunnen ons voorstellen dat u op dit moment voorzichter bent vanwege het coronavirus, maar u hoeft uw plannen niet in de koelkast te zetten. Onze winkel is gewoon geopend en wij hebben passende voorzorgsmaatregels getroffen om de risico‘s zo veel mogelijk te beperken. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.

Maar wilt u toch liever niet de deur uit? Ook dan hoeft u uw kluswerkzaamheden niet uit te stellen, want wij brengen uw verfbenodigdheden gewoon bij u aan huis. Laat ons maar weten wat u nodig heeft!
Uiteraard bieden wij onze producten weer aan, tegen de scherpe prijzen zoals u dat van ons gewend bent.

Wilt u gebruik maken van deze service?
Via onze website kunt u heel eenvoudig uw bestelling plaatsen. Ga naar bestelling plaatsen ->

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de bestelling definitief te maken. U ontvangt van ons daarna een Tikkie betaal link via e-mail en na ontvangst van uw betaling, komen wij de bestelling zo snel mogelijk bij u langs brengen.

Waar wij leveren en wat dat kost:
Wij leveren in heel Zuid-Limburg (Sittard-Geleen-Beek, Maastricht-Heuvelland, Parkstad, etc.). Bij een bestelwaarde vanaf € 50,- brengen wij de producten gratis bij u thuis. Ga naar bestelling plaatsen ->

Levertijden
Wij bezorgen op werkdagen bij u thuis tussen 08.00u en 16.00u.
Ga naar bestelling plaatsen ->

Advies nodig?
Weet u nog niet zeker welke kleur u wilt of welk product u het beste kunt gebruiken? Onze verfspecialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
Bel ons gewoon even, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 045-5242330.


Geplaatst op: 17-03-2020


« Vorige pagina