Winterwonderland

Win een kookschort van Farrow & Ball!
Hoewel het officieel nog geen winter is, is de wintertijd wel al ingegaan. De dagen zijn korter, de feestdagen staan voor de deur en overal om je heen word je geconfronteerd met de nieuwe collectie kerstdecoraties. Ook zijn er al diverse kerstshows gaande, waar niet alleen de nieuwe collecties centraal staan, maar waar de beleving nog velen malen belangrijker is. Je waant je al helemaal in winterwonderland!


Bron: Instagram Bron: HomeYomi Bron: Redheatcandecorate Bron: Pinterest

In het interieur laten we ons tijdens deze periode weer verleiden om een aantal accessoires te veranderen. Sierkussens waarin we lekker kunnen wegzakken worden nieuw gekocht, een heerlijk grote plaid ligt weer klaar op de bank, de kaarsjes gaan aan en de sfeerverlichting wordt van zolder gehaald. Kortom, alles moet klaarstaan voor de koude, donkere dagen. Want we willen gezelligheid in huis. Maar niet alleen met accessoires, maar zeker ook met nieuwe gordijnen haal je die sfeer, waar je zo smachtend naar op zoek bent, in no time in huis. Grove structuren of linnen stoffen zijn dit seizoen helemaal hot! En voor de waaghalzen onder ons zijn de printjes niet meer weg te denken. Voor diegene die wel een print in huis wilt halen, maar het nog niet aandurft om voor een volledig gordijn in print te kiezen, is een combinatie met fopgordijnen een leuk alternatief. Nieuwe gordijnen zijn in ieder geval een cadeautje voor jezelf en je interieur.

En dan komt het moment dat we de kerstboom gaan versieren. Je hebt de nieuwste collecties kerstdecoratie al in huis gehaald en wilt een boom gaan uitzoeken. Maar denk eens out-of-the-box! Een mega kerstboom is echt niet altijd nodig om die gezellige kerstsfeer in huis te halen. Ga dit jaar eens voor een alternatieve boom. Een pallet, ladder, takken. Laat je inspireren door de afbeeldingen hierboven en maak er een uniek project van. We willen natuurlijk wel leuke foto‘s van het eindresultaat zien! Ook wij zullen rond de feestdagen een foto van onze kerst "boom" plaatsen.

Stijlvol in de keuken met Farrow & Ball

Ook in de keuken zullen we deze feestdagen veel tijd doorbrengen. Het begint met winterse stamppotten en samen met de kinderen pepernoten bakken voor pakjesavond. En we eindigen met een verrukkelijk kerstdiner en het bakken van oliebollen voor oudjaarsavond! Gezelligheid alom! Het is alleen altijd zo jammer dat we onze mooie feestkleding moeten verstoppen onder een saai kookschort. Maar daar hebben wij nu een oplossing voor. Wij mogen namelijk 2 zeer stijlvolle kookschorten van Farrow & Ball weggeven! En daarbij ook nog een fijn notitieblokje, die o.a. voor het maken van boodschappenlijstjes zeer handig zijn. Wil jij kans maken op zo‘n gaaf kookschort en notitieblokje, lees dan verder en doe mee aan de winactie.

DIY met schoolbordverf

Eenmaal bezig in de keuken merk je vaak dat je handen te kort hebt, overal liggen ingrediënten en ergens daartussen slingert nog een briefje met aantekeningen. Want wat gaat er ook alweer in die pompoensoep, welk gerecht moet als eerste de oven in en wat had je ook alweer bedacht als amuse? Hoe handig zou het dan zijn om een goed zichtbaar geheugensteuntje in je keuken te hebben? Dus niet dat rondslingerende briefje of een memobord, maar een echte eyecatcher. Dé trend van dit moment is schoolbordverf! Werkelijk alles wordt hiermee beschilderd, keukenmuren, keukenkastjes, deuren, dienbladen, meubels of gewoon houten panelen. Super praktisch, altijd binnen handbereik en heel eenvoudig te maken. Het enige dat je nodig hebt is een pot schoolbordverf (bij ons in meerdere kleuren verkrijgbaar) en een roller of kwast. Schilder een mooi vlak en laat het goed drogen. Daarna kun je met een krijtje naar hartenlust aantekeningen maken. Natuurlijk wilt het oog ook wat, dus combineer de notities met leuke spreuken en tekeningen. Op onze Pinterest pagina Winterwonderland vind je de mooiste inspiratie voor jouw project! Hieronder vind je ook alvast een stappenplan voor het tekenen van een mooie banier.


Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier en gezelligheid bij het voorbereiden voor de komende feestdagen. Zoek je nog meer inspiratie om jouw interieur weer helemaal winter klaar te maken? Maak dan een afspraak met een van onze stylisten!

Liefs,
Het stylistenteam van Tisaco.


Win een stijlvol kookschort van Farrow & Ball!


Wil je zo‘n supergaaf kookschort winnen en tijdens het koken van het kerstdiner de show stelen? Doe dan mee met onze winactie en maak kans.
Ga snel naar de actiepagina om mee te doen.


Geplaatst op: 15-11-2016


« Vorige pagina