Aangepaste dienstverlening i.v.m. Covid-19 maatregels

Wij hebben conform de aangescherpte corona maatregels die per 15-12-2020 van kracht zijn, onze dienstverlening aangepast. Tisaco mag als B2B groothandel wel geopend blijven voor het leveren van materialen aan haar zakelijke klanten, dus schilders e.o. bedrijven zijn gewoon binnen de reguliere openingstijden welkom voor het afhalen en bestellen van de benodigde materialen.

Voor onze particuliere klanten die ook graag nog aan de slag willen, bieden wij de bestel- en bezorgservice en advies aan huis. Lees verder voor meer informatie.


De reeds geplaatste bestellingen zullen wij gewoon uitleveren en ook de reeds geplande montage afspraken zullen gewoon doorgaan. Hierbij nemen wij de richtlijnen van het RIVM nauwgezet in acht en vragen u vriendelijk om hetzelfde te doen.

Het is mogelijk dat de aangescherpte maatregelen tot vertraging bij onze leveranciers leiden, waardoor uw bestelling later dan verwacht bij ons binnenkomt. Wij hopen op uw begrip.

Verf-, en schildergereedschap nodig?
Bent u van plan om de komende maand het schilderwerk aan te pakken? Dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze bezorgservice. Ook blijft het mogelijk om artikelen vooraf te bestellen en op afspraak af te halen in onze winkel.

Woninginrichting en (ver)bouw advies aan huis
Wit u graag een gesprek plannen met een van onze interieur stylisten? Ook dat is mogelijk, wij komen daarvoor bij u aan huis. Bel ons om een afspraak te maken.

Ga dus gewoon lekker aan de slag, want met een nieuw kleurtje of een schitterend nieuw behang op de wand geeft u niet alleen de woning maar ook uzelf gewoon lekker veel nieuwe en positieve energie!

Wij staan voor u klaar dus aarzel niet om ons te bellen of mailen.

Met vriendelijke groet,
Team Tisaco Bouwen & Wonen


Geplaatst op: 14-12-2020


« Vorige pagina