De voordelen van raamdeco

Raamdeco…een prachtige aanvulling op ieders interieur met een hoge functionele waarde.
Want raamdecoratie is niet alleen heel mooi maar ook heel handig.


In de zomer genieten we met zijn allen heerlijk van die heerlijke zomerzon en gaan we lekker naar buiten. Maar binnen zijn diezelfde zonnestralen dan vaak hinderlijk. Werken achter een computerscherm wordt lastig als de zon erop schijnt, meubels en accessoires verkleuren als de zon er te lang op schijnt en in de slaapkamer is lekker uitslapen ook een hele uitdaging als de eerste zonnestraaltjes al om 07.00u de kamer binnenpiepen. En niet alleen in de zomer, maar ook in de andere seizoenen kan het zonlicht (of juist het ontbreken daarvan) een issue zijn. Zo is tijdens de donkere wintermaanden ieder zonnestraaltje juist zeer gewenst!

En wat werkt er beter dan raamdecoratie?
In de zomer zetten we de raamdeco op een stand dat er nog voldoende licht binnenkomt maar zodanig dat het niet hinderlijk is en in de winter zetten we ze gewoon lekker ver open. Dat is het voordeel van raamdeco; je bent nooit gebonden aan 1 optie, maar hebt zelf in handen hoe je de lichtinval regelt. Een ander groot voordeel van raamdecoratie is de privacy die je ermee kunt creëren. In de zomermaanden zit je het liefst tot zo laat mogelijk lekker met de ramen open, maar tijdens de donkere maanden wordt een verlichte woonkamer al snel een soort vitrine, waar nieuwsgierige voorbijgangers graag naar binnen spieken. Met raamdeco hou je die nieuwsgierige blikken lekker buiten en geniet je optimaal van je privacy.

Volledig op maat te maken
Nog een groot voordeel van raamdecoratie is dat dit volledig op maat te maken is. Zelfs voor hele grote raampartijen of ramen met aparte vormen en hoeken is er altijd een oplossing. Vouwgordijnen kunnen bijvoorbeeld tot een formaat van 10 x 10 meter gemaakt worden, shutters kunnen op ronde ramen perfect passend gemaakt worden en duettes kunnen naadloos op draai-kiepramen gemonteerd worden.

Laat je adviseren
Ben je nog op zoek naar de juiste oplossing voor jouw situatie? Laat je adviseren door onze stylisten, zij houden rekening met alle aspecten, waaronder de gewenste functionaliteit, vorm, ruimte en uw interieurstijl. Het maakt daarbij niet uit of het een woning of bedrijfspand betreft want voor zowel voor particulieren als bedrijven kunnen wij de juiste oplossing bieden


Geplaatst op: 13-08-2019


« Vorige pagina