VTwonen special "Stylen in 1 dag" winnen!

Meld je aan voor het Tisaco membership en maak kans op een exemplaar van de VTwonen special "Stylen in 1 dag".
Het membership biedt veel voordeel, zoals standaard korting, speciale winacties, exclusieve kortingen en meer.

Genoeg reden om je aan te melden, toch?


Wil je deze zomer goed besteden en je interieur weer eens een nieuwe look geven?

Met de vtwonen special leer je hoe je dat in 1 dag kunt realiseren. En jij kunt nu kans maken op deze leuke woonspecial door je simpelweg aan te melden voor ons gratis Tisaco membership.

Ben je klaar voor vernieuwing?
Gaat jouw bloed ook sneller stromen van nieuwe interieurtrends, woonaccessoires, bijzonder behang en speciale gordijnstoffen? Dan wordt het tijd om aan de slag te gaan! Maar hoe combineer je deze nieuwe mogelijkheden nu met een bestaand interieur? Dat is niet altijd zo eenvoudig, want interieurstyling is een vak apart. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan biedt de vtwonen special “Stylen in 1 dag" ongetwijfeld uitkomst. Want met dit superhandige boekje leer je hoe je jouw interieur heel eenvoudig (en in 1 dag) een nieuwe look kan geven. Het boekje staat boordevol tips over het combineren van kleuren, het mixen van oude en nieuwe items en bijvoorbeeld ook hoe je eenvoudig je huis aanpast aan het seizoen.

Wil jij ook kans maken op een exemplaar?
Word dan voor 1 juli Tisaco member, onder alle nieuwe aanmeldingen verloten wij 10 exemplaren van de vtwonen special “Stylen in 1 dag". AANMELDEN MEMBERSHIP ->


Geplaatst op: 13-06-2019


« Vorige pagina