Met een gouden randje

Win een woonaccessoire set van Dome Deco!
In onze winkel & showroom verkopen wij niet alleen de grote artikelen om uw woning mee te restylen, maar ook prachtige woonaccessoires van Dome Deco. Van heerlijke kussens, tot hippe vaasjes in trendy kleuren. Zo zijn bijvoorbeeld gouden accessoires helemaal van nu, het oogt chique en brengt warmte en gezelligheid met zich mee. Goud kan met heel veel kleuren gecombineerd worden, bijvoorbeeld met diepblauw of donkerbruin voor een chique uitstraling of met oker voor een warm interieur met een moderne twist.


Even voorstellen

Elk seizoen veranderen de trends. Daarom ga wij (het stylistenteam van Tisaco) vanaf nu iedere maand een blog schrijven, waarin wij jullie hopelijk kunnen inspireren om het huidige interieur, met een aantal kleine aanpassingen, weer helemaal up to date te maken. Ons stylistenteam bestaat uit een aantal vakidioten, die allemaal een achtergrond in de interieurinrichting hebben. Het ontwerpen van moodboards, samenstellen van materiaalplannen en het uitwerken van 3D visualisaties is ons dus op het lijf geschreven. Hier kunnen wij onze creativiteit helemaal in kwijt. Maar wij willen ons niet beperken tot de bezoekers van onze winkel & showroom en hebben daarom besloten om onze passie met het grotere publiek te gaan delen via deze blog. Ons voornemen is om iedere maand een nieuwe blog te publiceren en deze te combineren met een leuke DIY tip en een winactie.

Voor nu wensen wij jullie veel leesplezier en hopelijk een flinke dosis inspiratie in de aanloop naar het mooie herfst seizoen. Veel liefs en hopelijk tot ziens in onze showroom,
Het stylistenteam van Tisaco

Met een gouden randje...


Bron: Pinterest

ook in de slaapkamer


Bron: The ultralinx

DIY met gouden spraypaint


Bron: wedding omania

Win een gouden accessoireset!


Dome DecoMet een gouden randje

Deze heerlijke nazomer zorgt bij velen voor een behoefte naar inspiratie op het gebied van interieur. De goudgele zonnestralen laten ons direct kennismaken met een vrij nieuwe trend. Langzaamaan worden de koperen accessoires namelijk ingewisseld voor gouden accenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gouden vaasjes, sierkussens, omlijstingen en gordijnroedes. Evenals de kopertrend van afgelopen periode, hoeft het goud aankomend seizoen niet te overheersen. Het is juist de bedoeling dit subtiel toe te voegen aan het huidige interieur, waar het ook nog altijd gecombineerd mag worden met de bestaande koperen accessoires.

Alleen gouden accenten toevoegen aan het interieur maakt het natuurlijk geen totaalplaatje. Goud wordt dit seizoen gecombineerd met rijke kleuren als donkergroen en diepblauw. Maar ook zwart in combinatie met gouden accenten zorgt voor een luxe uitstraling. Deze kleurencombinaties zijn vooral terug te vinden in moderne en klassieke interieurs. De landelijke en Scandinavische stijl combineert goud liever met hout en marmer, natuurlijke kleuren en een gedoseerd gebruik van pasteltinten zijn herkenbaar in deze stijl.


DIY met gouden spraypaint

Heb je misschien nog ergens een lege vaas staan? Dan kun je deze met de DIY van deze maand eenvoudig opleuken. We gaan namelijk takken spraypainten in een gouden kleur. Het herfstseizoen is voor velen een mooie tijd om een heerlijke herfstwandeling in de natuur te maken. De perfecte locatie om het basis materiaal van deze DIY te kunnen vinden. Verschillende lengtes van takken zorgen straks voor meer diversiteit in de vaas. Verwijder eerst de bladeren en laat de kale takken een aantal dagen goed drogen. Vervolgens leg je een stuk karton of een oud laken buiten op het gras of op het terras. Hierop ga je de takken spraypainten in de kleur goud. Laat deze 24 uur goed drogen, zet ze in de lege vaas en klaar is Kees!

Natuurlijk is de spraypaint bij ons in de showroom verkrijgbaar. Niet alleen in goud, maar ook in koper en vele andere kleuren. Ook voor verf, behang, gordijnen, vloeren, kleuradviezen en sinds kort ook woondecoratie, kun je bij ons gewoon binnenlopen. Wil je samen met ons een totaal concept uitwerken, dan plannen wij daarvoor graag een persoonlijke afspraak.


Win een gouden accessoireset van Dome Deco!

Om mee te doen aan deze trend, willen wij jou de kans bieden om, voordat de herfst zich aankondigt, een beetje goud in huis te halen. Daarom geven wij een prachtige woonaccessoire set van Dome Deco weg. Ga naar de actiepagina om kans te maken deze schitterende set!


Geplaatst op: 06-09-2016


« Vorige pagina