Nieuw! Nu ook traprenovaties bij Tisaco!

Vanaf medio september is het ook mogelijk om uw trap te laten renoveren door Tisaco.
Wij maken daarbij gebruik van de oplossingen van Stair Solutions, een innovatief bedrijf dat al meer dan 25 jaar met vloeren bezig is en prachtige collecties biedt.


Nieuw nieuw nieuw!!
Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor een complete metamorfose van uw trap, want wij hebben wij een prachtig nieuwe collectie aan ons assortiment toegevoegd. Deze collectie is van Stair Solutions en zit boordevol prachtige materialen voor alle soorten trappen. Of u nu een open trap, een dichte trap of een wenteltrap heeft, er altijd een passende oplossing.

Wij zijn trots dat wij met dit merk mogen werken, want Stair Solutions is een innovatief bedrijf dat altijd de nieuwste trends volgt. Zo is Stairsolutions bijvoorbeeld het eerste bedrijf in Nederland dat UV-LED-technologie gebruikt voor traprenovaties en dankzij het innovatieve massieve aluminiumprofiel, kunt u kiezen uit het grootste assortiment materialen in de Benelux. De trappenrenovaties van Stairsolutions zijn gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en uiterst hygiënisch.

Een aantal voordelen van een Stair Solutions traprenovatie:
  • Alle trappenrenovaties worden uitgevoerd volgens traditionele methoden.
  • Jarenlange ervaring.
  • Alleen de beste materialen, zoals: de mooiste Europese eik, Zwitserse PVC, de hardste kleuren en de nieuwste generatie HPL (laminaat).
  • Het is betaalbaar!
Een paar voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is:

Geplaatst op: 04-07-2019


« Vorige pagina