Een nieuw interieur dat goed is voor het milieu en uw energierekening.

Duurzame producten voor een beter milieu
Naast mooie interieurs neerzetten, dragen wij ook graag ons steentje bij aan het verbeteren van het milieu. Gelukkig beseffen ook steeds meer fabrikanten dat zij hun verantwoordelijkheid moeten nemen en bijdragen aan het behoud van onze natuur.


Het gebruik van gerecycled materiaal wordt daarmee gelukkig steeds normaler. Zo hebben wij al diverse producten van gerecycled materiaal aan onze collecties kunnen toevoegen. Hierbij kunt u denken aan gordijnstoffen, vloeren en raamdeco. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment van interieurstoffering producten die bijdragen aan een energiezuinigere woning.

Bespaar op uw energierekening met behulp van de juiste raambekleding
Met de juiste raambekleding zoals blackout gordijnen en duettes is het daadwerkelijk mogelijk om te besparen op de energierekening. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Duette® Shades, de honingraatstructuur van Duette® Shades creëert een natuurlijk luchtkussen, met een isolerende werking. In de zomer houdt dit de warmte buiten en blijft het binnen heerlijk koel. In de winter houdt dit de warmte binnen en de kou buiten. Dat betekent dat u in de zomer bespaart op aircokosten en in de winter op stookkosten. En dat is in deze tijden van stijgende energieprijzen heel actueel.

Geef uw interieur een nieuwe look, bespaar op uw energiekosten en profiteer bovendien van een mooie woonmaand aanbieding!
SUNWAY® viert haar 60-jarig bestaan en heeft daarom een hele mooie Oktober Woonmaand jubileumactie:

Het 4e product gratis, bij aankoop van 4 SUNWAY® Duette® Shades en Duette® Colour on Demand Shades!

Actievoorwaarden
  • Bij aankoop van 4 SUNWAY® Duette® Shades of Duette® Colour on Demand Shades ontvangt u het 4e product gratis.
  • Elk 4e product (het product met de laagste verkoopprijs) in een order wordt tegen 0% van de consumentadviesprijs geleverd. Bij aankoop van meerdere producten wordt gerekend met een veelvoud van 4. Dus het 4e, 8e, 12e product etc. is dan gratis.
  • De korting wordt berekend over de producten met de laagste verkoopprijs. Bij een order van bijvoorbeeld 8, 9 of 11 producten, geldt de korting dan voor de 2 producten met de laagste prijs.
  • De actieperiode loopt van 1 oktober t/m 6 november 2022.
Aarzel dus niet langer en kom even langs voor advies, onze stylisten staan klaar om u te adviseren!

Volledig op maat te maken
Nog een groot voordeel van raamdecoratie is dat het volledig op maat te maken is. Zelfs voor hele grote raampartijen of ramen met aparte vormen en hoeken is er altijd een oplossing. Vouwgordijnen kunnen bijvoorbeeld tot een formaat van 10 x 10 meter gemaakt worden, shutters kunnen op ronde ramen perfect passend gemaakt worden en duettes kunnen naadloos op draai-kiepramen gemonteerd worden.

Laat u adviseren
Bent u nog op zoek naar de juiste oplossing voor uw situatie? Laat u adviseren door onze stylisten, zij houden rekening met alle aspecten, waaronder de gewenste functionaliteit, vorm, ruimte en uw interieurstijl. Het maakt daarbij niet uit of het een woning of bedrijfspand betreft want voor zowel voor particulieren als bedrijven kunnen wij de juiste oplossing bieden

Geplaatst op: 01-10-2022


« Vorige pagina