Stucwerk

Stucwerk is een specialistische klus, die u beter kunt overlaten aan de vakman. Wanden en plafonds die niet meer mooi glad of recht zijn, kunnen door de vakman op verschillende manieren afgewerkt worden. Zo is stucwerk dé manier om alles weer tiptop in orde te maken na een ingrijpende verbouwing is. Denk bijvoorbeeld aan dat plafond dat er niet meer uitziet nadat er een tussenmuur verwijderd is: een goede stukadoor repareert het plafond zodanig dat er geen naden meer zichtbaar zijn en het lijkt alsof er nooit een muur in de ruimte gestaan heeft. Of denk bijvoorbeeld aan die prachtige keuken die u besteld heeft: die kunnen de monteurs alleen goed plaatsen als de wanden waterpas zijn en de hoeken haaks op elkaar staan. Een echte vakman weet exact hoe hij zo’n ruimte moet aanpakken en streeft naar een perfect eindresultaat. Bij Tisaco hebben wij echte vaklieden in dienst die verschillende soorten stucwerk voor u kunnen uitvoeren, zoals:
 
Glad stucwerk
Dit stucwerk is zoals de naam al zegt, het gladmaken van het oppervlak. Dit stucwerk wordt het meest toegepast op wanden en plafonds. Glad stucwerk heeft een strakke moderne uitstraling en kan na de droogtijd perfect geschilderd worden. De gestucte oppervlakken moeten wel nog voorbehandeld worden met een primer om de sterke zuiging van vers stucwerk op te heffen. Onze verfspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van de juiste producten. Kom dus ook zeker even langs in de winkel voor een gepast advies en een uitgebreid assortiment verf en verftoebehoren.
 
Stucwerk als ondergrond
Wanneer stucwerk niet de laatste afwerking is, maar u juist een wand wilt behangen of tegelen, dan kan met een goed aangebrachte stuclaag de wand mooi glad en waterpas gemaakt worden. Met een goede vlakke ondergrond komt het behang of tegelwerk het beste tot zijn recht en wordt montage ervan veel eenvoudiger.
 
Restauratie en renovatie
Bestaand (historisch) stucwerk met beschadigingen, kan vaak door de stukadoor nog gerestaureerd worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.
 
Buitengevels
Buitengevels kunnen met stucwerk prachtig afgewerkt of gerestaureerd worden. Een pand krijgt hiermee (weer) de allure die het verdiend. Onze vakmannen kunnen naast stuc- en pleisterwerk uw gevel ook weer helemaal in perfecte staat herstellen door het plaatsen van gevelisolatiesystemen en het toepassen van gevelherstel
 

Stukadoor inschakelen

Wanneer u Tisaco uw stucwerkzaamheden laat uitvoeren, dan weet u zeker dat u een ervaren vakman in huis haalt. Onze mensen hebben een passie voor het vak en gaan voor het beste eindresultaat. Zij hebben de juiste vakopleiding genoten en beschikken over ruime ervaring. Wij passen de meest actuele technieken toe en werken alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies of een offerte.