Sloopwerk

Sloopwerkzaamheden zoals het verwijderen van stucwerk

Sloopwerk zelf doen of uitbesteden?

Iedere verbouwing of klus begint in de meeste gevallen met sloopwerk. Het kan daarbij gaan om het verwijderen van een klein muurtje, of sanitair tot het doorbreken van een draagmuur en alles er tussenin. Goed slopen is een vak apart, er zal bijvoorbeeld van tevoren goed bekeken moeten welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden (boren, zagen, breken, etc.) en het juiste gereedschap zal gekocht of gehuurd moeten worden. Daarnaast zullen er maatregels getroffen moeten worden om de overlast (geluid en stof) tot een minimum te beperken en zal er eerst a.d.h.v. bouwtekeningen beoordeeld moeten worden of de beoogde werkzaamheden wel technisch mogelijk zijn (zo kunnen dragende muren bv. niet zondermeer gesloopt worden) en ook het afvoeren van het puin behoort tot de sloopwerkzaamheden.

Wanneer u besluit deze werkzaamheden allemaal in eigen beheer uit te voeren, komt er dus aardig wat werk op u af qua voorbereiding, gereedschap/machines regelen, inhuren specialisten en het eventueel zelf uitvoeren van bepaalde sloopwerkzaamheden. Door een gebrek aan ervaring kan er echter van alles fout gaan waardoor er misschien achteraf nog meer herstel werk bij komt kijken dan aanvankelijk gedacht. Uitbesteden is in de meeste gevallen dus de betere keuze.


Laat slopen daarom over aan de specialist

Door het sloopwerk uit te besteden aan de specialist heeft u tijd over voor de leukere aspecten van een verbouwing. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met een van onze interieurstylisten een kleuren- en interieurplan ontwerpen en nadenken over de materialen die u wilt gebruiken voor de afwerking.

Daarnaast bent u ervan verzekert dat uw verbouwing op correcte wijze van start gaat. U kunt Tisaco Bouwen & Wonen, inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals het slopen van muren, plafonds, keukens, toiletten, badkamers, etc. Wij zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt wordt en voeren het puin na afloop ook voor u af.


Hebben wij u overtuigd dat u de sloopwerkzaamheden beter kunt uitbesteden?

Onze dienstverlening is voor particulieren en bedrijven, dus kom gerust een keer langs in onze showroom voor meer informatie en een passende offerte. U kunt ook van tevoren een afspraak plannen, dan weet u zeker dat de juiste adviseur aanwezig is. Uiteraard komen wij ook graag bij u op locatie voor een adviesgesprek.