Stylist voor particulieren

Interieurstylisten bij Tisaco aan het werk Bent u toe aan nieuw interieur maar weet u niet zo goed hoe u moet beginnen? Schakel dan de hulp van onze interieurstylisten in. Interieur is namelijk hun passie! Zij helpen u graag bij het ontwerpen van een interieurplan dat perfect bij u past.


Een interieur dat bij u past

Wanneer u uw interieur wilt aanpakken ontstaan er veel vragen, uiteenlopend van technische zaken tot het maken van kleurkeuzes. Al die vragen kunnen remmend werken waardoor u minder snel (of helemaal geen) beslissingen neemt. Laat u vooral niet uit het veld slaan, maar kom langs bij Tisaco! Onze interieurstylisten hebben allemaal een gedegen opleiding gevolgd en zijn in het bezit van een flinke dosis ervaring waardoor zij u optimaal kunnen adviseren.


Een goed interieurplan begint met een goed gesprek

De eerste stap voor het interieurplan is het inventariseren van uw wensen en eisen op woongebied. Daarbij kijken we o.a. naar uw levensstijl en gezinssamenstelling, want deze zaken zijn net zoveel van invloed op de materiaalkeuzes als uw persoonlijke smaak. Een interieur moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Bent u bijvoorbeeld veel van huis door een drukke baan? Wat verwacht u dan als u thuiskomt? Een sober ingericht interieur dat eenvoudig schoon te houden is, of een luxe uitgevoerd interieur met rijke stoffen en veel kleur waardoor u helemaal tot rust komt? Heeft u kleine kinderen die graag op de blote voetjes door het huis rennen? Dan is tapijt een perfecte keuze voor uw vloer, maar wanneer u (ook) huisdieren heeft, is PVC wellicht een veel geschiktere oplossing. En zo zijn er nog veel meer zaken waar wij naar kijken als we samen met u een interieurplan ontwerpen.

Uiteraard gaan we ook samen op zoek naar uw smaak, welke kleuren vindt u mooi en welke helemaal niet? Houdt u van de Scandinavische rust en ruimte, modern en strakke lijnen, stoere en industriële invloeden, eclectisch, bohemien of bent u helemaal weg van een romantisch landelijk interieur? Dat zoeken we samen met u uit, daarna visualiseren we met moodboards welke kleuren en materialen daar het beste bij passen. Met 3D schetsen maken we het beeld helemaal compleet en brengen wij uw nieuwe interieurplan tot leven.


Interieur advies voor kleine en grote projecten

Hoe groot of klein uw interieurproject ook is, onze stylisten staan altijd voor u klaar. Vindt u het bijvoorbeeld heerlijk om uw woning met de wisseling van de seizoenen weer een beetje te restylen, maar ontbreekt het u aan inspiratie? Samen met de hulp van een stylist heeft u zo een nieuwe kleur voor op de wand en bijpassende accessoires uitgezocht. Of wilt u uw woning sneller verkopen? Met de juiste styling kunt u het verschil maken. Of heeft u hele ambitieuze plannen en staat er een flinke verbouwing op de planning? Ook dan kunnen onze stylisten u perfect adviseren.


Interieurstyliste inschakelen?

Wilt u graag met een van onze stylisten van gedachten wisselen? Kom dan gewoon bij ons binnen lopen. Wilt u zeker zijn dat er voldoende tijd voor u gemaakt kan worden? Maak dan van te voren een afspraak.