De interieurstylist voor zakelijke partners

Interieurstyling van ontvangstruimte Gunt u uzelf en uw werknemers een inspirerende werkomgeving, maar weet u niet waar u moet beginnen om dat saaie grijze kantoor om te toveren tot een fijne werkplek? Geen zorgen, wij denken graag met u mee. Onze interieurstylisten weten namelijk als geen ander wat er wel niet werkt voor het interieur van een bedrijfspand.


Een goede werkplek draagt bij aan een verbeterde sfeer, meer werkvreugde en goede klantbeleving

Wanneer een klant bij u binnenkomt dan is het interieur van uw bedrijfspand bepalend voor de eerste indruk die hij van uw bedrijf krijgt. Een rommelige ontvangsthal, of een wachtruimte met een gammel stoeltje en tapijt dat in de jaren 60 niet had misstaan kan het beeld, dat uw klant van u heeft, negatief beïnvloeden. Een goed gestyled bedrijfspand kan daarentegen de beleving van uw klant positief versterken en bijdragen aan een goed gevoel. En dat geldt niet alleen voor uw klanten want ook uw werknemers zijn gevoelig voor een fijne werkomgeving. Werknemers hechten niet alleen waarde aan de hoogte van het salaris en de inhoud van het werk, de werksfeer vinden zij net zo belangrijk. Uw interieur kan een daardoor zomaar de doorslaggevende factor zijn bij een sollicitatieprocedure. En laten we eerlijk zijn, u zit toch zelf ook veel liever in een goed ingericht kantoor dan in een saai “hok" met 4 witte muren en grijze vloerbedekking?


Hoe pakken we dit aan?

Onze interieurstylisten deinzen niet terug voor een groot project, ze hebben ruime ervaring met het inrichten van werkplekken en bedrijfsgebouwen. De eerste stap naar het beste eindresultaat is samen met u uw wensen en eisen inventariseren. Hierbij wordt stilgestaan bij diverse elementen zoals de omvang van de ruimte(s), de functie, de gebruiksintensiteit en uiteraard de gewenste uitstraling. Op basis van deze bevindingen gaan wij een interieurplan voor u ontwerpen, dat we middels moodboards en 3D schetsen voor u visualiseren.

In onze winkel & showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment interieurstoffering voor zakelijk en intensief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de oersterke Marmoleum vloeren die jaren meegaan zonder zijn charme te verliezen. Samen met onze stylist kunt u uitgebreid rondkijken en u laten inspireren, hierna zit uw werk er eigenlijk op, want naast het leveren van de producten kunnen wij ook alle benodigde werkzaamheden voor u plannen en uitvoeren.


Samenwerken met Tisaco

Naast het uitvoeren van projecten voor individuele opdrachtgevers, werken wij ook graag samen met partners, zoals architecten, makelaars en vastgoedbeheerders. Heeft u projecten waarbij u graag het complete plaatje wilt aanbieden maar beschikt u niet over de expertise op het gebied van interieurinrichting? Wij zijn graag uw partner.