Erkend Sikkens SpecialistBetrouwbare expertise en kwaliteit...
De Erkend Sikkens Specialist biedt u ongeëvenaarde service en betrouwbare verfkwaliteit. Het gewenste resultaat bereiken is daarmee eenvoudig binnen handbereik. U koopt Sikkens voor de topkwaliteit en als Erkend Sikkens Specialist kunnen wij garanderen dat u die ook daadwerkelijk krijgt. Product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta‘s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet u zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op uw muur.

Bent u op zoek naar een verf voor een bepaalde ondergrond, binnen of buiten? Weet u nog niet zo goed welke kleur u wenst, hoe u de ondergrond moet voorbehandelen, of welke materialen u het beste kunt gebruiken? Met al deze vragen - en nog vele andere - kunt u bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag verder. Wij komen zelfs bij u op locatie kijken om de situatie persoonlijk te beoordelen en u correct te adviseren. Als verfspecialist adviseren wij u graag over de juiste producten en aanpak van uw onderhoudsklus. Met een professioneel advies en het gebruik van de juiste materialen, kan uw verfwerk er weer vele jaren tegenaan!

Dus voor betrouwbare kwaliteit waar u van op kan, en deskundige service voor- tijdens en na de verfklus, gaat u naar de Erkend Sikkens Specialist. Naast Sikkens vind u bij ons ook merken als Sigma, Flexa, Vista, Pure, Boonstoppel, Histor, Wijzonol, Hammerite en Trimetal.