Tisaco is erkend installateur van Thor Helical en kan hierdoor bij het herstellen van scheuren in gevels en metselwerk gebruik maken van de unieke en innovatieve spouwmuurverankeringen, scheurverankeringen, nagels en gevelversterkers van Thor Helical. Thor Helical biedt een breed assortiment van slaggedreven renovatie ankers voor nieuwe constructies, waaronder de Thor Helical treknagel, een verankering om houten (kozijn)frames aan celbeton te bevestigen, en daknagels voor verhitte daken het isoleren van hellende of platte daken.

De spouwankers zijn wokkelvormige roestvrij stalen staven die gebruikt worden voor het vastzetten van gescheurd, loslatend en bros metselwerk. De verankering is zelftappend en kan zonder hars, lijm of cement aangebracht worden. De herziende scheurverankeringen, nagels en gevelversterkers zijn uniek in het Thor Helical merk.

Indien uw gevel hersteld dient te worden, starten wij met het inventariseren van de actuele situatie. Op basis van deze gegevens en fotomateriaal wordt vervolgens een rapport en een plan van aanpak opgesteld. Middels een duidelijke presentatie in onze showroom bespreken wij samen met u de resultaten van het onderzoek en de mogelijke aanpak. Hierdoor weet u exact wat de werkzaamheden inhouden en wat u van ons kunt verwachten. Indien u besluit de werkzaamheden door Tisaco te laten uitvoeren, ontvangt u na oplevering van de werkzaamheden een garantiecertificaat van Thor Helical.

Heeft u interesse in de mogelijkheden? Download dan de brochure, of neem contact met ons op.

Lateiherstel met Thor Helical:


Spouwmuurankers van Thor Helical: