Behang- en schilderwerk

Schilderwerk gevel bedrijfspand
Onderhoudsschilderwerk is van oudsher een specialiteit van Tisaco. Dankzij onze jarenlange ervaring met diverse opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden. Van nieuwbouw tot compleet planmatig onderhoud, van het schilderen van een deur en een kozijn tot het complete schilderwerk van een woning, een bedrijfsgebouw of een woningbouwproject.

Tisaco biedt u de expertise en een compleet palet aan mogelijkheden om de klus te klaren. Ons team van vakkundige schilders, kwalitatief hoogwaardige materialen en natuurlijk onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerken vormen de bouwstenen voor een correcte uitvoering van uw schilderwerk. Onze stylisten kijken mee en adviseren u waar nodig om het plaatje kloppend te maken. Ontzorging van de opdrachtgever staat bij ons centraal, waarbij oog voor detail, het nakomen van afspraken en een snelle levering hoog in het vaandel staan.


Binnenschilderwerk

Een nieuwe verflaag doet wonderen voor uw interieur en wat is er nou gemakkelijker dan deze klus uit te besteden aan de vakman? Onze schilders beschikken allemaal over de juiste opleiding en ervaring om uw schilderproject perfect ten uitvoer te brengen. Met veel zorg en aandacht wordt uw binnenschilderwerk aan wanden, ramen, kozijnen en deuren uitgevoerd. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het behangen van wanden. Van papier behang tot glasweefsel of vliesbehang, onze schilders deinzen niet terug voor lastig materiaal of een moeilijk patroon.


Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk is voor een pand van groot belang. Het is het eerste aanzicht en wanneer goed onderhouden, geeft het een langer leven aan de materialen. Wij verzorgen het totale pakket. Een langdurig en mooi eindresultaat is gegarandeerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies of vraag hier een offerte aan.