Blog

Tisaco in WijLimburg Magazine zomer 2018

"Juiste inrichting bedrijfspand kan ondernemer veel opleveren" zo luidt kop van het artikel dat in de zomer editie van WijLimburg Magazine 2018 staat.
Jos en Nicole Tillmanns vertellen daarin meer over de mogelijkheden die wij bieden voor de zakelijke markt.

Vloertrends 2017

Warmere kleuren, grof, rauw, natuurlijk en een beetje industrieel en geometrische vormen, dat worden de vloertrends van 2017. We hebben er alvast een paar voor jou op een rijtje gezet, zodat je weer op de hoogte bent. En ben je wel toe aan een nieuwe vloer? Doe dan mee aan onze prijsvraag en maak kans een cadeaubon t.w.v. €25,- die kun je dan mooi aan het budget voor je nieuwe vloer toevoegen. En let op: de hele maand maart hebben wij de vloerdelig actie en geven wij heel veel korting op vloeren. Kijk op de actiepagina voor meer informatie.

Accentueren met kleur!

Accentueer je woning met kleur
Je bent het misschien alweer vergeten, maar het nieuwe jaar is alweer 4 weken geleden van start gegaan. De vakantie is voorbij en je doelen voor 2017 zijn bepaald. Ook in je interieur ga je dan op zoek naar kleine nieuwigheden, daarom kun je deze maand 2,5 liter verf van Farrow & Ball winnen in een kleur naar keuze. En om al jouw nieuwe ideeën niet te vergeten, geven we er ook nog eens een handig schetsboekje bij. Lees deze blog dus goed, en maak kans!

Happy new interior!

Yes! Een nieuw jaar breekt aan en de goede voornemens staan te popelen om aangepakt te worden. Zo ook je interieur.
Om alvast een zetje in de goede richting te geven, mogen wij een cadeaubon ter waarde van €25,- en een kleuradvies in onze showroom, verloten onder de deelnemers van de prijsvraag!

Winterwonderland

Win een kookschort van Farrow & Ball!
Hoewel het officieel nog geen winter is, is de wintertijd wel al ingegaan. De dagen zijn korter, de feestdagen staan voor de deur en overal om je heen word je geconfronteerd met de nieuwe collectie kerstdecoraties. Ook zijn er al diverse kerstshows gaande, waar niet alleen de nieuwe collecties centraal staan, maar waar de beleving nog velen malen belangrijker is. Je waant je al helemaal in winterwonderland!

How to Decorate

Win het handboek ‘How to Decorate‘ van Farrow & Ball!
De herfst is nu toch echt aangebroken. De buitenkeuken wordt ingewisseld voor de keukentafel binnen en na een gezellige avond natafelen met familie en vrienden valt het je opeens op dat het interieur wel weer eens een update kan gebruiken. Een nieuwe kleur op de wand of een accentwand met behang zou niet misstaan.

Met een gouden randje

Win een woonaccessoire set van Dome Deco!
In onze winkel & showroom verkopen wij niet alleen de grote artikelen om uw woning mee te restylen, maar ook prachtige woonaccessoires van Dome Deco. Van heerlijke kussens, tot hippe vaasjes in trendy kleuren. Zo zijn bijvoorbeeld gouden accessoires helemaal van nu, het oogt chique en brengt warmte en gezelligheid met zich mee. Goud kan met heel veel kleuren gecombineerd worden, bijvoorbeeld met diepblauw of donkerbruin voor een chique uitstraling of met oker voor een warm interieur met een moderne twist.