Blog

Een nieuw interieur dat goed is voor het milieu en uw energierekening.

Duurzame producten voor een beter milieu
Naast mooie interieurs neerzetten, dragen wij ook graag ons steentje bij aan het verbeteren van het milieu. Gelukkig beseffen ook steeds meer fabrikanten dat zij hun verantwoordelijkheid moeten nemen en bijdragen aan het behoud van onze natuur.

Interieuradvies aan huis

Nieuw jaar, nieuw interieur!
Er is niks fijners dan het jaar fris te beginnen met een update van het interieur. De feestdagen zijn voorbij, de kerstboom is het huis uit en opeens valt die lege hoek of ongezellig lege wand wel weer heel erg op. Ga daarom nu lekker aan de slag met uw interieur, wij komen bij u thuis om u daarbij te adviseren.

We mogen weer open!

Ook particuliere klanten kunnen van woensdag 28 april weer zonder afspraak bij ons shoppen!

Dit mag onder een aantal strenge voorwaarden. Om teleurstelling te voorkomen willen wij u vragen deze voorwaarden even door te nemen voordat u een bezoek aan ons brengt.

Private shopping

Kom shoppen op afspraak.
Onze deuren mogen weer wat verder opengezet worden!! Vanaf 3 maart a.s. mag er gewinkeld worden op afspraak. Maak nu alvast een afspraak om een plekje in onze planning te reserveren.

Maatregels in winkel verder aangescherpt, wij vragen om uw medewerking en begrip.

Shop verstandig!
Wij vinden het heel mooi om te zien dat jullie massaal de opeens extra verkregen vrije tijd zo nuttig besteden en allemaal aan het klussen en schilderen zijn gegaan. Dat juichen wij uiteraard toe. Ga daar ook zeker mee door! Maar hou bij het inkopen van de benodigde materialen a.u.b. onze preventiemaatregels en die van het RIVM in acht.

Winnaar moodboard actie 2019

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang maar we kijken toch nog even terug op afgelopen jaar, want we sloten 2019 af met een ontzettend gezellige en inspiratie volle avond, die door de daaraan gekoppelde winactie nog een verlenging in 2020 kreeg. Vorige week konden wij de winnaar blij maken met € 750,- shoptegoed en een interieuradvies aan huis.

Succesvolle interieur inspiratie avond

Hoe maak je een interieurplan, hoe versier je je huis stijlvol voor de feestdagen, hoe kies je de juiste kleur voor je interieur en nog veel meer vragen, werden afgelopen dinsdag gesteld aan onze interieurexperts. De avond begon met gezellige ontvangst, waarna er snel met de workshops gestart werd.

Kleur van het jaar 2020

Tranquil dawn kleur van het jaar 2020
Flexa heeft de kleur van het jaar 2020 uitgeroepen, met de mooie naam Tranquil Dawn.
Voor 2020 is er gekozen voor een zachte kleur, een lichte groengrijze tint met een blauwe ondertoon. De naam verwijst naar de zonsopgang en het licht wat daarmee gepaard gaat. De kleurschakeringen die je daarin ziet, zie je ook in Tranquil Dawn™. Lees verder om de het hele persbericht van AkzoNobel te lezen en laat je inspireren!

Bijzondere verbouwing

Verbouwing van BS de Schatkist in Schinveld; van basisschool naar 7 bijzondere woningen
Dit monumentale pand krijgt een nieuwe bestemming en zal van basisschool omgetoverd worden tot 7 bijzondere appartementen. Gedurende de verbouwing houden wij u in deze blog graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

De voordelen van raamdeco

Raamdeco…een prachtige aanvulling op ieders interieur met een hoge functionele waarde.
Want raamdecoratie is niet alleen heel mooi maar ook heel handig.

Tisaco in vtwonen

Heeft u het al gezien? We staan in de zomereditie van vtwonen magazine!
vtwonen is even bij ons binnen komen kijken voor de rubriek vtwonen gids en we staan nu met een mooi artikel in nr. 7 2019.

Tisaco in WijLimburg Magazine zomer 2018

"Juiste inrichting bedrijfspand kan ondernemer veel opleveren" zo luidt kop van het artikel dat in de zomer editie van WijLimburg Magazine 2018 staat.
Jos en Nicole Tillmanns vertellen daarin meer over de mogelijkheden die wij bieden voor de zakelijke markt.

Vloertrends 2017

Warmere kleuren, grof, rauw, natuurlijk en een beetje industrieel en geometrische vormen, dat worden de vloertrends van 2017. We hebben er alvast een paar voor jou op een rijtje gezet, zodat je weer op de hoogte bent. En ben je wel toe aan een nieuwe vloer? Doe dan mee aan onze prijsvraag en maak kans een cadeaubon t.w.v. €25,- die kun je dan mooi aan het budget voor je nieuwe vloer toevoegen. En let op: de hele maand maart hebben wij de vloerdelig actie en geven wij heel veel korting op vloeren. Kijk op de actiepagina voor meer informatie.

Accentueren met kleur!

Accentueer je woning met kleur
Je bent het misschien alweer vergeten, maar het nieuwe jaar is alweer 4 weken geleden van start gegaan. De vakantie is voorbij en je doelen voor 2017 zijn bepaald. Ook in je interieur ga je dan op zoek naar kleine nieuwigheden, daarom kun je deze maand 2,5 liter verf van Farrow & Ball winnen in een kleur naar keuze. En om al jouw nieuwe ideeën niet te vergeten, geven we er ook nog eens een handig schetsboekje bij. Lees deze blog dus goed, en maak kans!

Happy new interior!

Yes! Een nieuw jaar breekt aan en de goede voornemens staan te popelen om aangepakt te worden. Zo ook je interieur.
Om alvast een zetje in de goede richting te geven, mogen wij een cadeaubon ter waarde van €25,- en een kleuradvies in onze showroom, verloten onder de deelnemers van de prijsvraag!

Winterwonderland

Win een kookschort van Farrow & Ball!
Hoewel het officieel nog geen winter is, is de wintertijd wel al ingegaan. De dagen zijn korter, de feestdagen staan voor de deur en overal om je heen word je geconfronteerd met de nieuwe collectie kerstdecoraties. Ook zijn er al diverse kerstshows gaande, waar niet alleen de nieuwe collecties centraal staan, maar waar de beleving nog velen malen belangrijker is. Je waant je al helemaal in winterwonderland!

How to Decorate

Win het handboek ‘How to Decorate‘ van Farrow & Ball!
De herfst is nu toch echt aangebroken. De buitenkeuken wordt ingewisseld voor de keukentafel binnen en na een gezellige avond natafelen met familie en vrienden valt het je opeens op dat het interieur wel weer eens een update kan gebruiken. Een nieuwe kleur op de wand of een accentwand met behang zou niet misstaan.

Met een gouden randje

Win een woonaccessoire set van Dome Deco!
In onze winkel & showroom verkopen wij niet alleen de grote artikelen om uw woning mee te restylen, maar ook prachtige woonaccessoires van Dome Deco. Van heerlijke kussens, tot hippe vaasjes in trendy kleuren. Zo zijn bijvoorbeeld gouden accessoires helemaal van nu, het oogt chique en brengt warmte en gezelligheid met zich mee. Goud kan met heel veel kleuren gecombineerd worden, bijvoorbeeld met diepblauw of donkerbruin voor een chique uitstraling of met oker voor een warm interieur met een moderne twist.