In én uit het zonnetje...

Uitvalscherm voor een fijne schaduw De zon is heerlijk, maar kan soms ook te warm en te fel zijn. Buitenzonwering is een ideaal product om de zon te weren op momenten dat dit gewenst is. Er zijn talloze vormen van buitenzonwering; van een knikarmscherm tot screens. Wij informeren u graag vrijblijvend over de voor- en nadelen van de diverse toepassingen. Ook helpen wij graag met het opmeten en het monteren.


Knikarmscherm

Een blauwe lucht, de zon die hoog aan de hemel staat; heerlijk om er lekker buiten van te genieten. En heeft u lang genoeg in het zonnetje vertoeft, dan is het prettig om zowel uw terras als uw huis van schaduw te kunnen voorzien. Knikarmschermen bieden hiervoor de optimale oplossing.


Markiezen

Een markies is de meest traditionele zonwering en nog altijd uiterst populair. Het van oudsher toegepaste product heeft zijn charme weten te behouden en heeft vele voordelen ten opzichte van diverse andere typen zonwering. Zo is bij een markies de zijkant dicht, hetgeen voorkomt dat hinderlijke zonnestralen alsnog een weg via de zijkant vinden.


Rolluiken

Rolluiken kunnen voor of achter de af te sluiten opening worden aangebracht en dienen niet alleen als zonnewering, maar dragen ook bij aan het voorkomen, dan wel bemoeilijken van inbraken. Bij Tisaco vindt u een uitgebreid assortiment aan rolluiken. Vanzelfsprekend worden deze volledig op maat voor u gemaakt en gemonteerd.


Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering, die naast een zonwerende ook een sterke warmtewerende werking heeft. Tot maar liefst 85% van de zonnewarmte blijft buiten. Het doek van screens is oersterk, licht-echt en is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren. Screendoek is enigszins open van structuur, waardoor het zicht van binnen naar buiten behouden blijft. De inkijk van buiten naar binnen is overdag echter vrijwel nihil.


Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze zonweringsoplossingen?
Neem dan contact met onze bouwservice op telefoonnummer: 045-5251818 of stuur een mailtje naar: info@tillmanns-bouwservice.nl