Traprenovatie

een traprenovatie van Stair Solutions

De trap is vaak een onderschoven kindje in het interieur, het is het laatste dat aangepakt wordt na een verbouwing of restyling. En dat is best jammer, want de trap kan best bepalend zijn voor het interier. Een trap met versleten tapijt, of afgebladderde verf is echt geen fraai gezicht en kan de rest van het zo zorgvuldig samengestelde interieur echt naar beneden halen. Een trap verfraaien kan echter een kostbare aangelegenheid zijn, waardoor dit vaak later of niet aangepakt wordt. Maar daar bieden wij nu een hele mooie oplossing voor:


De traprenovaties van Stair Solutions.

Uitgekeken op uw trap? Overweeg dan eens traprenovatie van Stair Solutions. Hiermee geeft u uw trap in 1x een prachtige metamorfose, die eigentijds en duurzaam is en het mooiste van alles: het is echt betaalbaar.

In onze showroom is de uitgebreide collectie te bewonderen en zit boordevol prachtige materialen voor alle soorten trappen. Of u nu een open trap, een dichte trap of een wenteltrap heeft, er altijd een passende oplossing.

Wij zijn trots dat wij met dit merk mogen werken, want Stair Solutions is een innovatief bedrijf dat altijd de nieuwste trends volgt. Zo is Stair Solutions bijvoorbeeld het eerste bedrijf in Nederland dat UV-LED-technologie gebruikt voor traprenovaties en dankzij het innovatieve massieve aluminiumprofiel, kunt u kiezen uit het grootste assortiment materialen in de Benelux. De trappenrenovaties van Stair Solutions zijn gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en uiterst hygiënisch.

Een aantal voordelen van een Stair Solutions traprenovatie:
  • Alle trappenrenovaties worden uitgevoerd volgens traditionele methoden.
  • Jarenlange ervaring.
  • Alleen de beste materialen, zoals: de mooiste Europese eik, Zwitserse PVC, de hardste kleuren en de nieuwste generatie HPL (laminaat).
  • Het is betaalbaar!
Vraag naar de mogelijkheden. Onze stylisten staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. De montage wordt uitgevoerd door ervaren vaklieden, zodat u nergens omkijken naar heeft.