Woonmaand actie 2018

Maak kans op een gratis exemplaar van de vtwonen special Stylen in 1 dag

Maak kans op een gratis exemplaar van de vtwonen special "Stylen in 1 dag"!

Wil je het nieuwe woonseizoen goed van start gaan? Met de vtwonen special leer je hoe je in 1 dag je interieur een nieuwe look kunt geven.
Omdat het oktober woonmaand is, verloten wij 15 exemplaren van deze special!

 

Oktober = dé woonmaand!

Het najaar is de periode waarin veel mensen weer aan de slag gaan met hun interieur. Na een mooie zomer worden de dagen langzaam weer steeds korter en kouder en gaan we meer tijd binnenshuis doorbrengen. Daarom is deze periode dan ook hét moment om het binnen weer gezellig te maken en het interieur te vernieuwen.

Om die reden is dit ook de periode waarin winkels en fabrikanten hun nieuwe collecties presenteren en de trends voor het nieuwe woonseizoen introduceren. Tijdens de vele woonbeurzen en inspiratiedagen worden de bezoekers verrast en geïnspireerd met nieuwe kleuren, meubels, stoffen, etc. kortom alles om je interieur weer helemaal van deze tijd te maken.

 

Ook klaar voor vernieuwing in je interieur?

Gaat jouw bloed ook al sneller stromen van al dit nieuws? Dan wordt het tijd om aan de slag te gaan! Maar hoe combineer je deze nieuwe mogelijkheden nu met een bestaand interieur? Dat is niet altijd zo eenvoudig, want interieurstyling is een vak apart. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan biedt de vtwonen special "Stylen in 1 dag" ongetwijfeld uitkomst. Want met dit superhandige boekje leer je hoe je jouw interieur heel eenvoudig (en in 1 dag) een nieuwe look kan geven. Het boekje staat boordevol tips over het combineren van kleuren, het mixen van oude en nieuwe items en bijvoorbeeld ook hoe je eenvoudig van je zomerhuis een winterhuis maakt.

 

Kans maken op een gratis exemplaar van deze vtwonen special?

Wil jij kansmaken op een gratis exemplaar van vtwonen special "Stylen in 1 dag"? Word dan nu Tisaco member, want deze actie is alleen geldig voor onze leden.

Actievoorwaarden:

  1. Onder alle Tisaco members verloten wij 15 exemplaren van de vtwonen special "Stylen in 1 dag".
  2. De uitslag wordt op vrijdag 2 november 2018 bekend gemaakt, de winnaar ontvangt daarvan persoonlijk bericht. De uitslag wordt tevens bekend gemaakt via de website en onze Facebook pagina.
  3. Personeel van Tisaco Bouwen & Wonen is uitgesloten van deelname.

Aanmelden Tisaco membership

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een gratis Tisaco membership. Als Tisaco member ontvang je standaard 10% korting op al je aankopen. Daarnaast wordt je via een periodieke nieuwsbrief op de hoogte gehouden over aanbiedingen en exclusieve ledenvoordelen.